pondělí 11. července 2016

Sport areál česká lípa

ZIMNÍ STADION SPORTAREÁL. Wake sport park Česká Lípa je volnočasový areál na sport , relaxaci a zábavu. Najdete u nás vodní vleky (wakeboar vodní lyže), minigolf, paddleboardy, . Stadión, aréna a sportovní areál v Česká Lípa.


Sport Česká Lípa , Česká Lípa. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!

Obyvatelé České lípy už nebudou muset jezdit kvůli plavání do Liberce nebo do Děčína. V České Lípě mohou zájemci využít řadu sportovně-ralaxačních zařízení. Aquapark je moderně vybavený areál , který . Provoz areálu pro wakeboarding a vodní lyžování. Rekonstrukce se týkala zimního stadionu, kde došlo ke kompletní výměně . Restaurace Zážitky, sport a outdoor Koupaliště a aquaparky.


Severní Čechy Českolipsko a Máchův kraj. Pokračování velmi úspěšného programu České hokejové školy, který trvá již let. Jedná se o program, který je zaměřen na hráče .

Areál pro wakeboarding a vodní lyžování se nachází v České Lípě , části Dubice. Mimo vodních aktivit tady najdete minigolf, plážový volejbal nebo stolní tenis. Lípa ,Hrnčířská 2m vyhledat dopravní spojení. REKONSTRUKCE SPORTAREÁLU V ČESKÉ LÍPĚ.


Studie, projekt pro územní řízení, projekt pro stavební řízení. V areálu zatopené bývalé pískovny si můžete vyzkoušet wakeboarding. Na vodní trase jsou pro ty šikovnější připraveny nájezdy a skokánky. Co se týče možnosti venkovního koupání v České Lípě , stále pracujeme na obou variantách. Tedy na zvelebení areálu v Dubici a zároveň . Dostaňte se do formy a sportujte navíc levně.


Akce se kromě starostky města Česká Lípa Hany Moudré a místostarosty Jana Stejskala zúčastnil také Ing. Martin Borovička, generální ředitel a . Letošní letní prázdniny můžete využít provoz . Provozní doba v létě – pouze ve všední dny! Fitness, Aerobní cvičení, Spinning.


Lípa Oblíbené noční plavání se po prázdninové pauze vrací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky