středa 13. července 2016

Brněnská riviéra

Opravy Riviéry jsou u konce. Největší brněnské koupaliště se otevře v sobotu 16. Nabídne řadu vodních atrakcí jako tobogán, . Ještě předloni ji vyhlásili za koupaliště roku, nyní se ale brněnská Riviéra potýká s tak velkým průsakem vody, že to vypadalo na uzavření . Vyzkoušíte vodní trysky, perličkové rošty či vodní chrliče.

Pro odvážnější je tobogán . Základní vstupné, 1Kč, Kč, 1Kč. Děti do let včetně, zdarma, zdarma, zdarma. Koupaliště Riviéra se řadí mezi největší přírodní koupaliště v České republice.


Svým situačním rozložením je vhodné nejen pro relaxaci, ale také pro aktivně . V době, kdy jižní Moravu trápí katastrofální sucho, řeší brněnská radnice katastrofální únik vody z koupaliště Riviéra. Ještě loni měla brněnská Riviéra nálepku koupaliště, kde se ztrácí nejvíc vody.

Podle provozovatelů z něj prosakovalo do půdy přibližně 200 . Do dlouho plánované rozsáhlé rekonstrukce se pustili dělníci na brněnském koupališti Riviéra. Vyjde skoro na 2milionů korun. Pohled na koupaliště Riviera , které jsem kdysi dávno pomáhal budovat. Baierem vystavěna klasicistická budova Lázní (Badhaus).


Lidé tam chodí kvůli čistotě a modernímu . Bohužel hrozilo, že se areál bude muset v nejbližších . Nový tobogan, skluzavka, zavlažování trávníků a hlavně bazény, z nichž už neuniká voda. Deset měsíců rekonstrukce uplynulo a brněnské. Zveme Vás na slavnostní otevření koupaliště Riviéra , které se 16.


Brněnská Riviéra po měsících otevřena. Téměř roční rekonstrukce brněnského koupaliště přinesla nejen nové bazény a atrakce, ale i estetiku a vymoženosti pro pohodlí návštěvníků. Návštěvnost brněnského koupaliště Riviéra byla dnes nezvykle vysoká. Riviéra Brno - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí .

L405_S2_Z2Archiv autobus 4Odjezdy z Riviéra do ZASTÁVKA u Brna, železniční stanice. Zobrazit: PRACOVNÍ DNY PRÁZDNINY. V těsné blízkosti městského koupaliště Riviéra vyrostlo nové, prostorné a moderní dopravní hřiště.


Provoz tohoto ojedinělého areálu byl slavnostně zahájen 2. Předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky