čtvrtek 14. července 2016

Startovní čísla

Výroba startovní čísla , pořadová čísla pro sport, závodnická čísla pro sport medaile, metál, ocenění, sportovní medaile. Startovní čísla pro běžecké závody, horská kola a silniční závody, taneční soutěže. Nabízíme již déle než deset let startovní čísla pro široké spektrum sportovců.


Od startovních čísel s vytištěným jménem . Ceník tisku startovních čísel (na různé materiály) Platnost od 8. Uvedené ceny jsou v Kč, bez DPH.

Pro organizátory závodu dodáváme startovní čísla , startovní vesty s logy sponzorů, partnerů akce. Cena zůstává vždy stejná - počet log, barev, motivů ji nemění. PrintPoint patří mezi největší výrobce startovních čísel v České Republice. Půjčovna a prodej STARTOVNÍCH ČÍSEL Potřebujete na svou sportovní akci startovní čísla a nechcete je kupovat? Lidé vždy měli rádi soutěžení.


Když je víc lidí, kteří chtějí soutěžit , potřebujeme je nějak označit. Specielně pokud jich je mnoho. Sada startovních čísel 1-1oboustranných.


Nejběžněji používanými jsou zavazovací startovní čísla , sestávající ze dvou dílů - předního a zadního.

Díly jsou v horní části (přes ramena) propojeny tkalounem . Oficiální server Startovních čísel FMS AČR pro disciplíny Motokros, Supermoto, Enduro, Side a Quad. Připravit, ke startu, pozor, teď! Jaká metoda tisku je pro ně nejvhodnější? Jednoznačně digitální sublimace. DOPLŇKY: šperky , šperky Dimacci.


Z každého dílu světového poháru nám Michal uchovává některé ze svých startovních čísel , které mu podepisuje celá biatlonová reprezentace a tento . Mistrovství ČR v horském maratonu dvojic. Z Třince do Frenštátu po svých přes celé Beskydy! Naše cena: 14-Kč (s DPH) 14-Kč ( bez DPH). Neupravené automobily - Serienwagen. Pryč jsou doby, kdy jste na závodech vyfasovali látkové číslo na šňůrkách navlékané přes hlavu.


Vyrobeno z pružného materiálu Lycra. Možnost neomezeného digitálního tisku designu. Zeptejte se na tento produkt. Z STUDIO je specialista na komplexní výrobu startovních čísel a propagačních tiskovin pro sportovce, sportovní týmy, sportovní kluby a realizátory sportovních . Popis: - barva podkladu: bílá, žlutá, červená.


Kokardy v mnoha barevných variantách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky