pondělí 18. července 2016

Plechové obaly

Prodej kovových - plechových obalů, plechovky, kbelíky, hoboky, kanystry, láhve. Plechové obaly ( Plechovky ) NOVINKA. UN certifikací pro přepravu nebezpečných látek.


Hodí se na terasu, balkón, ke vstupním dveřím, všude napříč zahrádkou. Obal kulatý TARTAN 14cm pozink červený . Kovový stojan na květiny s nápisem Vintage Garden.

Stojan je velice povedenou imitací umyvadla s retro kohoutkem na vodu. Materiál: kov Barva: bílá s patinou . Staré plechové krabice - obaly - plechovky. Stara velka plechova krabice, plechovka. Květináč plechový kuželovitý , , Kitchen Herb Garden´´.


Obaly ,, Kitchen Herb Garden´´ - sada 3ks oválných. Kó Rozměr (cm), Barva, Cena bez DPH, Cena s DPH. Obaly na květináče jsou zdobeny nádherným nostalgickým motivem růží.


ROHOZECKÉ PIVO V PLECHOVÉM OBALU.

Od prvního května se na trhu objeví první letošní novinka Pivovaru . Součástí webových stránek je e-shop plechových obalů a . Velkoobchodní prodej a e-shop s dekoracemi, floristickými potřebami a spostou věcí pro aranžéry. FERREMBA, továrna na plechové obaly v Rozkoši“ částečnou výrobu. Do konce června byl přestěhován i zbytek zařízení z. Duální systém slisování zajišťuje separaci cenných surovin, v tomto případě především plechových obalů.


Zařízení HUSMANN typ VK podstatně redukuje objem . Ocelové soudky, sudy jsou vyrobeny z ocelového plec. Inzerát plechové obaly autolékárnička pro veterán v okrese České Budějovice, cena 400Kč, od SramVlastimil na Sbazar. Popis: prodám ks prázdných . Kopírovanie, výroba a predaj multimediálnych nosičov a súvisiaceho tovaru. Obchod s plechovými krabičkami, keramikou a porcelánem. Související zboží - Květináče.


Certifikované plechové obaly a laminátové tuby, stroje na zpracování zeleniny, ovoce, na výrobu i mytí obalů Vám dodá firma Focus Trade Pardubice. Zabýváme se internetovým prodejem kovových a plechových a plastových obalů pro technické využití. Jsme spolehlivá firma, která se specializuje především na kartonové obaly a papírové krabice.


Nabízíme plechovky, láhve, kbelíky, kanystry či hoboky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky