středa 27. července 2016

U sosny

Restaurace a letní kino se zahrádkou kam s dětmi v Brně a na kole. Letní restaurace, bar, music klub, letní kino. Letní posezení, v příjemném prostředí nejen pro cyklisty. Zahrada U Sosny Brno východ; Zahrada U Sosny , Brno; Podívej se na menu, recenze, fotky, kontakty, polohu a další informace o podniku . Jídelní a nápojový lístek . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení Zahrada U sosny , Brno.


Nabízíme alkoholické i nealkoholické nápoje a speciality připravované na grilu. K dispozici je dětské hřiště s množstvím. Při Vašich procházkách a vyjížďkách na kole můžete si odpočinout v příjemném prostředí zahrady na břehu řeky Svitavy u dobrého pití a specialit . Motel u Sosny , Torzym - Find the best deal at HotelsCombined.


Compare all the top travel sites at once. Zahrada U SOSNY Brno nabízí dětské hřiště s houpačkami, pískovištěm a hračkami. Mmožnost zapůjčení pramičky a plavba po řece Svitavě,Pořádání různých . Zajazd u Sosny , Torzym – rezervujte se zárukou nejlepší ceny! Už potřetí jsme si k našemu předprázdninovému veřejnému vystoupení vybrali Zahradu U Sosny v Obřanech. Zveme vás tam k nedělnímu podvečernímu.


View photos and read 3reviews. Ubytování v hotelu Zajazd U Sosny , Torzym vám vždy najdeme za nejvýhodnější cenu. Book Motel U Sosny , Poland on TripAdvisor: See traveler reviews, candid photos, and great deals for Motel U Sosny , ranked #of specialty lodging in . Program kina Letní kino U Sosny (Brno Obřany) Zahrada u Sosny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky