středa 20. července 2016

Kanystr plastový

Zajímáte se o plastové kanystry , ve kterých lze přepravovat i skladovat většinu nebezpečných chemikálií? Spolehněte se tedy na ABstore. Vhodný pro přepravu a skladování pohonných . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Hledáte kanystr plastový 10l?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kanystry slouží k přenosu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plastový kanystr. Motoristé ocení černý plastový kanystr. Plastový kanystr je určený pro uchování nebo přepravu všech pohonných směsí pro dvou i čtyřtaktní motory. Součástí dodávky je praktické nalévací hrdlo.


Vybírejte z nabídky kanystrů o mnoha objemech. Plastové i plechové kanystry na vodu, na benzín i jiné PHM.

Najdete u nás také nádoby antista. Nabízíme plastové kanystry různých typů o objemu - litrů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Proč nakupovat kanystry právě u nás? Nebo jste ten typ člověka, který.


Protože něco vydrží, viz video. Vyrobeny z kvalitního polyethylenu. Vybaveny výpustním kohoutem . Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Dostupnost: ihned k odeslání . Charakteristika: kanystr plastový s nálevkouVlastnosti:objel hmotnost:.


Cena:12Kč Běžná cena:1Kč. Pro bezpečnou přepravu a skladování nebezpečných látek kapalných vč. Výroba plastových kanystrů dle požadavků zákazníka.


Různé velikosti: kanystry 5L, 10L aj. Certifikát výhodného obchodu na HLEDEJCENY. Produkty v tomto obchodě patří k .

Popis produktu: Plastový stohovatelný kanystr , barva čirá mléčná, objem l, hmotnost 3g, rozměry 3x 1x 1mm, vnitřní průměr hrdla mm. Obal kanystr plastový (l).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky