středa 27. července 2016

Biosauna

Je vhodná pro návštěvníky, kterým nedělají dobře extrémně . Hlavní rozdíl oproti finské sauně je ten, že biosauna se vyhřívá na nižší teplotu než . Rádi se saunujete, nebo s touto aktivitou chcete začít? A už víte, jakou saunu budete navštěvovat? Co to je bio sauna , jak působí na lidské zdraví, jakou roli v tom hrají. Bio-sauna (60°C) nebo též AROMA – BYLINNÁ sauna (použitím saunových ovocných a bylinných směsí) vznikla díky spojení topidla s aktivním výparníkem. Oproti finské sauně se biosauna vyhřívá na nižší teplotu (– °C), ale má vyšší relativní vlhkost . Biosauna je kompromisem mezi finskou a parní saunou.


Doporučená délka pobytu: max. Vylučování potu je cca až g za minutu. Do každé sauny topidlo BIO bez příplatku. Navíc nyní získáte i BLUETOOTH zesilovač s vnitřním . Přijďte se ponořit do oázy klidu a harmonie v příjemném prostředí . Už v dávnej minulosti poznali ľudia pozitívne účinky liečivých rastlín. Blahodárná kombinace finské a parní sauny, která je obohacena o různé vonné esence, uklidní vaše tělo i mysl.


Pozitivní účinky: uvolnění . Sauna - solná, biosauna a infrasauna. Spája v sebe ľahkú kombináciu j fínskej sauny a parnej sauny. BIO sauna je ďalším veľmi obľúbeným saunovým procesom.


The bio-sauna is the modern alternative to the traditional Finnish sauna and was designed to bring to the sauna, all those who suffer from high temperatures. Tropická bio sauna je kombinací klasické finské a parní sauny. Teploty dosahují mezi 60´a 70´C a vlhkost vzduchu je procent.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky