pondělí 25. července 2016

Privátní wellness hradec králové

Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Dárkový poukaz na privátní wellness pro dva. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Wellness, O hotelu, EA Hotel Tereziánský dvůr, EuroAgentur. Ceny běžného vstupu do wellness centra (neplatí pro privátní wellness):.

Pokud si chcete vychutnat . Privátní vířivka otevřena. Během doby pronájmu máte volný vstup do celého wellness. Od Hradce Králové jsme vzdáleni pouze 20km. Nové luxusní wellness centrum.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma provátní vířívka v hradci králové. Zcela privátní wellness až pro osoby. Akční nabídka od slevomat.

Hradci Králové nějaká dobrá privátní vířivka, . Užijte si nádherný výhled na město z finské sauny, relaxujte s vůní bylinek a vychutnejte si saunové ceremoniály. Relaxační studio Monsignore. Lány u Dašic , Lány U Dašic. PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA na hodiny pro dva za pouhých 4Kč!


Máte rádi finskou saunu, nebo byste ji rádi vyzkoušeli a objevili přínosy saunovaní? Navštivte nás a zažijte skutečnou relaxaci. Naše privátní sauna je Vám k . Přijďte si odpočinout do hotelu Embassy. Voucher se vztahuje na vstup do vířivky , finské sauny a Kneippových lázní a pro Vaše úplné uvolnění je v ceně i láhev . Velkorysý prostor, privátní sauny, saunové ceremoniály, venkovní. Nabízíme širokou paletu wellness služeb, po kterých budete zdravější, krásnější a. Hradec Králové a Pardubice.


Nakonec se tři hodiny v privátním wellness s nejlepšími kamarádkami, vlastní saunou, vířivkou a proseccem staly naprosto luxusním zážitkem, . Na dohled metropole Hradce Králové a Pardubic. U nás si může pivní lázně v podobě privátní wellness služby vyzkoušet každý.

Wellness pobyt pro dva na noci v centru Hradce Králové. Sauna je privátní , tedy pro 1-osoby, a je otevřena po Vaší rezervaci jen pro Vás. K dispozici je privátní sauna či Salon Prachárna.


Centrum je rozděleno na dvě části. Saunové ceremoniály, venkovní ochlazovací bazén, saunový bar, vítejte v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky