pondělí 27. května 2019

Koupaliště dobrák brno

Vítejte na stránkách koupaliště „ Dobrák “. Jen nám nevyšlo počasi, když bylo. Zrekonstruovaný areál koupaliště nabízí řadu možností jak si zpříjemnit den strávený u vody. Je zde i Certifikované dětské hřiště a FunPark zaměřené nejen na . V areálu je možné kromě koupání v bazénech také relaxovat a opalovat se, nebo třeba navštívit některý z našich tematických barů - Beach Bar, Garden Bar, .

Travnaté plochy a bazény koupaliště Dobrák v Brně. Dva velké tobogany, dětské hřiště, sportovní hřiště, lanový park, nafukovací atrakce, občerstvení a restaurace. KOUPALIŠTĚ DOBRÁK Brno - Královo Pole. Příjemné koupání v čistém a klidném prostředí za rozumné ceny na koupališti v Brně. K dispozici jsou bazény, brouzdaliště a řada atrakcí.


BRNO Ani síla nepomohla radnici brněnské čtvrti Královo Pole k tomu, aby převzala areál největšího koupaliště na severu metropole. Koupaliste Dobrak , Brno , Czech Republic.

Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Služby v turistickém ruchu - půjčovny, ubytování, stravování, doprava. Region: Jižní Morava, Oblast: Brno a okolí. Malým velkým kočkám se v Zoo Brno daří.


Veřejné koupaliště na ulici Dobrovského se 1. Nachází se v severní části velkoměsta, v městské části Královo Pole na ulici Dobrovského. Zkrácením bazénu ale Brno přijde o padesátimetrový venkovní bazén,. Rozvojová studie rekonstrukce areálu koupaliště na ulici Dobrovského v Brně - Králově poli. Přístavba krytého bazénu, zvýšení atraktivity venkovních bazénů, . This Pin was discovered by Petr Šešulka. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Příspěvek byl publikován 28. AKTUALIZACE Přírodní koupaliště a kryté bazény! Přinášíme přehled možností kde se v Brně vykoupat.

TIP, kde se dají v Brně sledovat filmy pod širou oblohou! Letní kino Na Dobráku , areál koupaliště Dobrovského 2 Brno -Královo Pole. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Dobrák Brno - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí . Tohle zarijove louceni s letem me bavi☀. A v Brne maji mnohem hezci. Navštivte nejlepší fitness zaměřené na funkční trénink v Brně ! Cvičte s bývalým hokejovým reprezentantem Robertem Kántorem.


Naleznete zde tři bazény, bazén pro neplavce s nafukovacím volejbalovým . Po více než padesáti letech se dočkají bazény v areálu koupaliště v Dobrovského ulici v brněnském Králově Poli rekonstrukce. Na koupaliště Dobrák v Brně dorazily stovky dětí se svými rodiči. Plavčíci bedlivě kontrolovali, jestli mají malí návštěvníci nafukovací rukávky.


Jižní a východní Morava - Před měsícem provozovatelé koupališť pilně. Na konci dubna plánovali otevření už tento víkend i na Kraví hoře v Brně. Tomáš Galatík rekonstrukci takzvaného Dobráku , . Brno Parkhotel Brno Czech Republic, Europe Set in a prime location of Brno , Parkhotel Brno puts everything the city has to offer just outside your doorstep.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky