úterý 14. června 2016

Hostivař kvalita vody

Zhoršená jakost vody - výskyt sinic. Tento údaj nelze zaměňovat s aktuálním monitorováním kvality vody podle . Koupaliště s přírodním čištěním vody Lhotka, 04. Na koupalištích Džbán, v Radotíně a Divoké Šárce se kvalita vody.


V současné době nemáme žádné odběry, přečtěte si článek Čištění vody ultrazvukem.

Hostivařská přehrada není jen. Ráda bych věděla jaká ja kvalita vody v hostivařské přehradě. Zda je koupání nyní zdraví neškodné a zda je vhodné i pro malé děti. Děkuji předem za odpovědˇ. Pravidelně aktualizovaný stav kvality vody v přírodnách koupalištích, dle.


Na těchto stránkách naleznete . Co se týká kvality vody vcelku fajn, je to prostě rybník, žádný bazén s filtrací. Hodnotí je třetím z pěti možných stupňů kvality .

Viditelně zhoršená kvalita vody je rovněž v nádrži Džbán a rybníku Motol, ale ke koupání je vhodná. Ve zbylých dvou pražských koupalištích, . Při proběhnutí po břehu dnes v neděli 22. Kvůli přemnoženým sinicím zakázali pražští hygienici koupání v rybníku Šeberák. Voda v hostivařské přehradě dostala od hygieniků trojku.


Stupnice hodnocení kvality vody je jako ve škole od jedničky do pětky. Hygienici často upozorňují v létě . Informace vychází z měření hygieniků, které . Kvalita podzemní vody ve studánce. Zařízení vysílá do vody ultrazvukové signály, které ničí buňky sinic.


Ve třech pražských koupalištích je horší kvalita vody. Praha zajistí vyšší ochranu hostivařské přehrady. Mírně zhoršená je kvalita vody na . Teplé letní počasí se začíná projevovat na kvalitě vody v přírodních.


Například na hostivařské nádrži, kde také kvůli sinicím není voda vhodná . Tady hygienici ohodnotili kvalitu vody druhým stupněm. Jenže ne všude je vyhovující kvalita vody.

Kompletní mapu kvality vody najdete zde. Po povodních je v ní málo vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky