pátek 10. června 2016

Koupaliště mohelnice

Rekreační areál MoravaCamp Mohelnice nabízí nově zrekonstruované venkovní koupaliště s plaveckým bazénem, brouzdalištěm s fontánou . Navštivte mohelnický krytý bazén. Plavecký bazén o rozměrech 25x12. Hledej koupaliště nebo bazén.


Krytý plavecký bazén Mohelnice (km, obec Mohelnice) . V létě pravidelně otevíráme venkovní koupaliště s dětským brouzdalištěm, bufetem s posezením a průlezkami.

Leží v turisticky velmi atraktivní . TOP zajímavostí našeho koupaliště. Co o našem koupališti ještě nevíte? Snímky z kamery nejsou k dispozici.


Olomoucký kraj – Přípravy na stavbu spalovny komunálního odpadu v Mohelnici pokračují. Umělé koupaliště v autokempu Morava. Travnatý břeh, laminátové dno.


Skládá se ze dvou jezer, která leží mezi Mohelnicí a Moravičany.

Narazíte na přírodní koupaliště vytvořené těžbou písku. Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . Areál koupaliště se nachází v klidném prostředí na okraji města Loštice. K dispozici velký a malý bazén, plážové hřiště, asfaltové hřiště, občerstvení, . Nově jsou instalovány v areálu . Kemp je umístěn na okraji rozsáhlého lesoparku u města Mohelnice. Nádrž je napájena vodou z místního . Díky těžbě štěrkopísku vzniklo v blízkosti Mohelnice rozsáhlé jezero místními nazývané Mohelnický bagr.


V textové části jsme zmapovali vybraná . Koupání zde není dovoleno. V Mohelnici se nachází krytý plavecký bazén se saunou. Bazén nabízí k dispozici plaveckých drah se startovacími bloky. Délka bazénu je 23m, šířka 15m.


Zobrazit snímek ve vysokém rozlišení. Staré koupaliště v Mohelnici. Vybudované na přítoku Mírovky v parku.

Oficiální stránky Mohelnické televize - videa, články, fotogalerie, novinky a další informace z Mohelnice a jejího okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky