středa 22. června 2016

Mravenci likvidace

Máte plnou kuchyň nezvaných hostů? Skoncujte s mravenci , kteří si bez dovolení budují cestičky a obléhají cukřenky a nádoby se sirupem. Na mravence v domě platí nejvíce prevence.


Dobře utěsněná okna, čistota a správně uskladněné potraviny. A pozor přitom i na truhlíky s .

Nezvanými společníky našich domovů a zahrad jsou bezesporu mravenci. Při své stavbě hnízda často poddolují cesty, kameny, terasy i dlaždice, které se pak . Jen mm dlouzí, rezaví mravenci faraóni pocházejí z tropické Afriky a proto v našich podmínkách mohou žít jen tam, kde je celoročně . Přípravky proti mravencům jsou velmi žádaným produktem v případě, že se u Vás na zahradě nebo v domě objeví mravenci. Dokáží být velmi otravní a je na . Tento přípravek má oproti ostatním . Bude to sice trvat několik dní, ale mravenci se přesídlí.


Praha - Víte, jak postupovat, když se kolonie mravenců objeví u vás doma?

Tady je ra jak se jich zbavíte! Nutno předeslat, že jsou to tipy . Mezi tyto nepříjemnosti lze řadit i útok mravenců , kteří lidská obydlí tak rádi okupují. Pokud mají mravenci své mraveniště přímo v záhonech,. Mravenci v bytě trápí nejednu domácnost. Likvidace mravenců nebo také deratizace mravenců se správně nazývá hubení mravenců.


Na svém těle mravenci přenášejí bakterie a kontaminují jídlo, ale i kuchyňské povrchy. Proto je důležité se na likvidace mravenců soustředit ihned od objevení. Jejich likvidace je poměrně obtížná a je potřeba pomoci od odborníků. Jinou skupinu tvoří lesní mravenci , kteří jsou chránění. Skutečná likvidace mravenců ale vyžaduje likvidaci celého hnízda.


Připraví se tekutá návnada v podobě insekticidu, kterou pak mravenci. Naši běžní mravenci (rodu Lasius: mravenec hnědý, obecný, skalní atd.). Stále se bavíme ale zatím o likvidaci mravenců venku na zahradě.


Teď můžeme si říct mravenci v bytě, to potom může být už opravdu pohroma, . Proč se mravenci zabydlují v domech a bytech? A lze jej použít i pro velkoplošnou likvidaci , a to buď jako posyp, nebo .

Vyrostly mi krásné rostlinky. Poté, co jsem je vysadil ven mi je začali okusovat mravenci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky