pátek 24. června 2016

Vědro s víkem

Praktické plastové vědro využijete doma v kuchyni, na chatě i na chalupě. Je opatřeno víkem , které zabezpečuje bezpečné přenášení vody i jiných tekutin a . Plastové vědro s víkem - EXT objem litru. Plastová vědra k uchovávání tekutých, polotekutých a sypkých materiálů.


Jednoduché k plnění, odolné vůči . Dostupnost: Skladem více než 10.

Cena uvedena vždy za jednotku. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Více informací k typům obalů můžete nalézt v sekci vědra a dózy. Díky atestu je vhodné i na skladování potravin. Víko pěkně sedí a na stranách se dá zaklapnout, díky tomu se Vám obsah kyblíku nevysype, ani nevyleje. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Drobné pomůcky z plastů, pryže a kovu Výrobky z plastu Kanystry, větší nádoby . Skvěle poslouží v mnoha směrech a díky . Výrobek je vyroben v různém barevném provedení.

Rozměry kbelíku: šířka 3x výška 356. Barvu tohoto produktu nelze garantovat. Pokud máte zájem o konkrétní barvu, napište nám ji do poznámky v objednávce, budeme se snažit vyjít vstříc. Možnost dokoupení originálního nerez víka za kč. VĚDRO L OVÁLNÉ S VÍKEM.


Oválné vědro s víkem a plastovou rukojetí. PS Plasty - Plastový kbelík s víkem litrů - TRANSPARENT (bezbarvý) empty. Vědro plastové s víkem 15L 1ks. SPA - plastové vědro s víkem - motiv levandule a Paříž - objem litrů. Chovatelské potřeby Kamír, specializovaný e-shop pro zemědělce a chovatele.


Vše pro farmu je tu pro vás! Nabízený produkt vědro s víkem 12l s výlevkou PH mix barev K tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka. Uzavíratelný plastovým průhledným víkem. Poznámka: nezbytný úhel pro otevřená dvířka 110° Základní příslušenství: vědro 1xL, víko jako odkládací plocha.


Poklice - víko k vědru nerez 14l Materiál nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky