čtvrtek 23. června 2016

Privátní vířivka olomouc

Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Olomouc na Slevomat. Relax ve vířivce , sauně i privátní lázni pro dva. Pro výraz privátní vířivka olomouc jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Hotel Flora ve spolupráci s Lázně Flora Olomouci pro Vás připravily wellness programy, které vám pomohou vrátit se do tělesné i duševní rovnováhy a které . Luxusní PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL pro DVA.

Akční nabídka od Slevopol. Kouzelné prostředí privátního wellness je umístěno ve sklepních prostorách. Kelstká atmosféra je cítit ihned na prvních schodech pod sklepními klenbami.


Vaše oáza klidu a pohody v Olomouci. Ať už se necháte rozmazlit profesionální masáží, vodním barem či privátní zónou se saunou, vodní postelí a whirpoolem, vysoké úrovně služeb se dočkáte . Olomouc Užijte si se svým partnerem nebo třeba kamarádkou relaxaci v privátní sauně či whirlpoolu v zámeckém wellness centru. Přehledně zobrazuje veškeré slevy a akce.


U nás si vyberete nejlépe!

Jsme wellness zařízení nabízející Vám odpočinek, uvolnění a odbourání stresu. Nacházíme se v centru města Olomouc v prostorách Hotelu Flora. Jedná se o pronájem celé místnosti, tím je zaručeno naprosté soukromí. Relaxační PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA na hodiny pro DVA za pouhých 4Kč v Praze ! Privátní vířivka a infrasauna pro veřejnost Šumperk. Zpestřete si partnerský život - SOUKROMÍ ZARUČENO!


Hotel Arigone Olomouc - výhodné pobytové balíčky - jednodenní. Suite s vířivkou anebo privátní infra-saunou téměř na celý den. Park Hotel Prachárna je business hotel s duší – díky své více než dvacetileté tradici již. K dispozici je privátní sauna či Salon Prachárna. Hledáte, kde je whirlpool v Olomouci ? Fitness Contours Olomouc Pasteurova.


Vířivka a infrasauna v naprostém soukromí. Navštivte soukromé wellness v podhůří Jeseníků a zároveň nedaleko města Olomouc. Limitem je maximální počet osob. Olomouc , stavby, bazénů, polypropylénové, izolační vlastnosti. Uvolněte se v infrasauně, vychutnejte si relax a hydromasáž ve vířivce.


Soukromé wellness v Šumperku.

Přece zamluvit tento týden privátní vířivku se saunou pro dva! Splňte si přání a najděte si čas, který věnujete pouze sobě a své polovičce. Nedílnou součástí wellness centra je privátní zóna s vířivkou , vodní postelí a saunou.


Zapomeňte na starosti všedního dne a nechte se hýčkat v privátních saunách, ve vířivých koupelích, . Hotel nabízí široké spektrum spa procedur, zejména masáží, zábalů a . Dvouhodinový relax ve dvou ve SPA studio MMSU. Nádherné nové interiéry, krásně osvětlené! Možnost doobjednání masáže!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky