pátek 24. června 2016

Žlutá dlažba

Veselá a hravá koupelna - to vše je série Happy. Obrovská variabilita a výběr nejen barev, ale také dekorací zaručuje, že si svou vysněnou koupelnu můžete . Obklady a dlažby , barva žlutá. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . V našem sortimentu najdete převážně dlažby mrazuvzdorné slinuté, vhodné především jak k venkovní pokládce, tak samozřejmě jako podlaha ve Vašem .

Rako Samba ve formátu 33x33. Keramický obkladový prvek (výrobek) RAKO HOME. Dopřejte si každodenní pocit přepychu! Reliéfní dlažba s několika variantami vzoru perfektně vynikne v každém prostředí.


Dlaždice plošná - tryskaná Brož Fantasy je vibrolisovaná dvouvrstvá betonová dlažba , mrazuvzdorná, odolná proti působení vody a chemickým rozmrazovacím. Barva střepu, celoprobarvený. Otěruvzdornost PEI, PEI V.

Umístění, dlažba venkovní i vnitřní. Charakter povrchu , matný. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prohlášení o vlastnostech. Série Stella od výrobce Rako.


Ceny vzestupně (0-9), Ceny sestupně. KERAPOXY 1ŽLUTÁ KG Stavební chemie. TITUS žlutá 15xdlažba dekor. Pouze osobní odběr-doprodej. Balení euro paleta rad.


Spotreba cca 20mz palety. Velkoplošná vibrolisovaná betonová dlažba v hladkém provedení je čtvercového formátu 2x 2mm. Skladebná dlažba Čtverec TBX 6-polohrubý povrch je určená jako skladebná dlažba pro venkovní plochy. Jedná se o dvouvrstvou skladebnou dlažbu ve . Toto zboží lze nakoupit pouze v množství 0. Kategorie Zámková a chodníková dlažba má následující podkategorie: Zámková dlažba cm .

Popis: Prodám zhruba metrů žluté. Dlažby se žlutým povrchem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky