čtvrtek 23. června 2016

Kontejner cena

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů Skladové kontejnery. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Lodní kontejnery 20´DV ( metrů ) cena od: 40. Skladový kontejner je možné zvedat vysokozdvižným vozíkem i jeřábem. Tyto kontejnery mají TÜV certifikaci.


Jednoduchá montáž za min.

Skladovací kontejnery, obytné kontejnery, kontejnery na odpad a velkoobjemové kontejnery. CENY JSOU UVEDENY VČETNĚ DPH! Nízké pořizovací náklady a chuť nalézat pro vysloužilé věci nové využití stály u zrodu domků z námořních kontejnerů. V následujícím příspěvku . Nabízíme pronájem a přistavení kontejnerů pro odvoz odpadů a stavební suti. Záleží pouze na množství odpadu, který potřebujete odvézt!


Ceník kontejnerové autodopravy VS-EKOPRAG s. Zjistěte si cenu za pronájem kontejneru pro odvozu a likvidaci odpadů.

Dovoz po okolí možný po dohodě ! Suchý, vodotesný, bez dier s funkčným uzamykaním, vhodný na skladovanie . Vhodné pro skladování zboží a materiálu. Vyklízecí práce, včetně nákladu a odvozu různých druhů odpadu nebo přistavení kontejneru zajišťujeme v Praze a středních Čechách za nejlepší ceny na trhu. KVALITNÍ PROVEDENÍ , PŘEKVAPIVÁ CENA - mobilní skladový kontejner.


Komunální odpadomovní odpasádrokarton,obaly apod. Přeložení kontejneru nad bočnice cena za každý další 1m3 . Využití: skladování materiálu, nářadí, drobné techniky, atd. Prodejní cena : na vyžádání na tel.


Prodáváme kontejnery na odpad. KOVOK velkoobjemové kontejnery na tříděný odpad i (kontajnery) kontejnery na nebezpečný odpad. Kontejnery Ostrava - ceník kontejnerů.


Ceny pronájmu jsou uvedeny za jeden kalendářní měsíc, bez DPH. Ceny zahrnují přistavení, pronájem kontejneru , odvoz odpadu, ekologickou likvidaci, recyklaci odpadu. Při větších objemech a delší spolupráci poskytujeme.


Paušální tarif platí pouze pro lokality: Červený Kostelec, Horní Kostelec, . Velkoobjemový kontejner AVIA - m3.

Pronájem kontejnerů tun. Vyrábíme obytné a sanitární kontejnery , skladové a lodní kontejnery , modulární stavby z kontejnerů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky