pondělí 25. prosince 2017

Odháněč krtků

Obchodní název odpuzovače: Deramax-Cvrček Cílová skupina škůdců: Krtci , hryzci, hraboši, rejsci, hadi. Typ odpuzovače: Elektronický zvukový a vibrační . Akustický elektronický odháněč krtků a hryzců, určený pro aplikaci do půdy. Odhání polní myši, krtky, hryzce a hraboše. Vyčistěte Vaši zahradu nebo hřiště!


Plašič a odháněč , plašič krtků , hryzců, hrabošů OdK-Hs náhodně se měnícím zvukem.

Vysoce výkonný zvukový a vibrační odpuzovač-plašič krtků , hryzců, hrabošů apod. Prohlédněte si cenové nabídky na OdK-Hodhaněč krtků a hryzců od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Solární odpuzovač krtků : na zahradu přilákal krtky z celého okolí. Nejvíc pomáhá to nejlevnější řešení. Hodinový manžel z Playtvak.


Nejprodávanější zboží kategorie Odháněče krtků a hlodavců. Odháněč hlodavců ultrazvukový OdHtichý, 6ks baterií v blistru, 3Kč.

Tento plašič od české firmy je určen proti krtkům a hryzcům, výrobce však upozorňuje, že přístroj nemusí fungovat, pokud je krtek hluchý, případně má mláďata. Odhaněč krtků a hryzců OdK-Hje vodotěsný a proto je vhodný na zahrady, trávníky, do parků, na golfová hřiště a do jiných libovolných krytých i venkovních . Vysíláním nízkofrekvenčních vibrací vyvolává přístroj u krtků a hrabošů takzvané únikové chování jako při zemětřesení. Aby zařízení optimálně fungovalo, je. Velký výdrž baterií (až rok) zaručuje bezproblémový provoz odpuzovače po . V našem shopu najdete odpuzovače krtků , kun, myší, ptáků.


Odpuzováním krtků se zabíváme řadu let. Vydává přelaďované, nepravidelně dlouhé. FORMATOdK-H- Elektronický odháněč krtků a hryzců, venkovní použití.


Máte problém s krtkem , hrabošem, nebo hryzcem? Doporučujeme výkonný odpuzovač krtků , hrabošů a hryzců Deramax-Cvrček od českého výrobce. Ultrazvukový odháněč drobných hlodavců a škůdců s náhodně měnící se. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Bateriový odhaněč krtků a hryzců OdK-Hod výrobce Format skladem na naší prodejně v Praze.


Efektivně působí na velké oblasti 5- 600 . Bros Sonic efektivně odpuzuje krtky , norníky a jiné hlodavce bez používání chemických prostředků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky