čtvrtek 14. prosince 2017

Lavička teak

Hledáte lavice teak zahradni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Elegantní a pohodlné lavice z teaku. Jsme přímí dovozci teakového nábytku z Indonésie. Vybírejte z naší nabídky Ꙭ.

Masivní teaková lavice je velmi stylovým kusem nábytku. Může sloužit jako doplněk k sedací soupravě, do ložnice k posteli, do jídelny ke stolu, do předsíně,. Dopřejte si oddych se zahradní lavici z teaku ,dopravu máte ZDARMA. Lavice pro osoby z nábytkové řady CLUB – TEAK Collection. Jako potah na lavici se používají tři potahy na křeslo.


Teakový nábytek CLUB – TEAK. Náš zahradní nábytek vyrobený z kvalitního indonézského teaku můžete ponechat na své .

Tato lavice je stylová, ale zároveň i praktická. Sami uvidíte, jak bude vaší zahradě slušet. Váš zájem si zaslouží nejen interiér domu, ale též venkovní plocha. Pakliže máte k dispozici zahradu nebo dvorek, jistě oceníte zahradní lavice z řady Mallorca.


Zboží ve 1 technickém a funkčním stavu s plnou zárukou. Pouze porušen originální obal. Při zařizování interiéru soustředíte veškerou pozornost. Popis: Prodám teak lavici, masivní dřevo.


Zahradní lavička teak - týkový nábytek, lavice 2cm. Barevné provedení fošen: Lazurovací lak. Popis Záhradní lavice - TEAK - 1cm. Charakteristika produktu: Tato nádherná a stylová lavička v driftwoodu vypadá především díky vysoce kvalitní práci a . Výborně zpracovaná lavice z teaku o vnitřním průměru 60cm. Pri zariaďovaní interiéru sústredíte všetku pozornosť na každý najmenší detail.


Vonkajšie priestory si tiež zaslúžia vašu starostlivosť. Vhodná je na umiestnenie na priedomí, v altánku, záhrade alebo pohostins .

Záhradná lavička Harmony je vyrobená z exotickej dreviny teak. Extra masívna záhradná lavica z teakového dreva. Klasický nadčasový dizajn. Kvalitné teakové drevo s dlhou životnosťou a minimálnymi nárokmi na údržbu. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.


Roma teaková lavice 1cm. Teak dřevina je velice odolná a téměř bezúdržbová. Lavice je nabízena v základním provedení bez povrchové úpravy. Na obrázku je lavice vyobrazena s povrchovou úpravou v barvě teak ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky