čtvrtek 14. prosince 2017

Jak vyhnat holuby z balkonu

Nesnášíme ty okřídlené krysy! A jejich odporné výkaly na našich balkónech nebo parapetech. Máte osvědčené tipy jak se jich zbavit? Každé ráno na balkóně dělají neskutečný kravál, to jejich vrkání je šílené a vzbudí to člověka i přes . Archiv Podobné Hodnocení: - ‎recenzí 21.


Holubi jsou ptactvem, které žije volně v přírodě, často se ale vyskytují i ve městech, kde si již zvykli na ruch a lidi.

Obtěžují nás v celých hejnech . Ahoj všem, jsem na nervy z holubů , kterí si udělali z našeho balkonu a okeních parapetů WC. Vylepila jsem do oken orly, ale to je zastavilo jen . Siluety dravců na holuby nefungují a ani jiná plašící zařízení, neboť se jedná o ptáky žijící v blízkosti člověka a na každé plašící zařízení si časem zvyknou a . Holubi , kteří zdobí náš balkon svým trusem a roznáší různé nemoci, jsou určitě nevítaným hostem - rady jak bychom se jich měli zbavit. Usadili se na vašem balkonu holubi a považují ho za své území?


Pokud se s nimi nechcete dělit o životní prostor, je na čase naplánovat . S holuby na balkoně jsme bojovali dva roky, vyzkoušeli jsme všechny.

Holubice skoro nešla vyhnat , teď mne jen mrzí, že jsem jí také nezakroutila krkem. Holubí výkaly hyzdí mnoho střech, pomníků a veřejných prostor. Roztáhněte ji podél zábradlí balkonu tak, aby byly jednotlivé kroužky od sebe maximálně 4 . Kamarád dostal koleje s balkónem , ale má problém s holubím trusem. Slyšel jsem teorii, že holuby odstraší CD zavěšené na provázcích a. Poradíme, jak se zbavit holubů účinně pomocí různých plašičů a dalších metod jak.


Pokud nebudete na parapety balkonu sypat krmení pro ptíáky, nebudou mít. Jsme dvě holky a obě s panickou hrůzou z holubů , takže sme mu nepomohly, ještě byly docela vedra, no prostě. Taky máme holuby na atice nad balkonem.


Holubi dovedou na balkonech udělat pěkný nepořádek. Kromě toho, že ráno probudí svým vrkáním i přes zavřená okna, pokálí všechno možné . Som uz zufala, mozno ste niekto prisli na nejaky zaruceny sposob, tak poradte, ak viete - ako sa sakra zbavit tych otrasnych holubov, co si z . Asi divný dotaz, ale náš balkon si vyhlédli holubi. Problém je v tom, že balkon máme u ložnice a holubi přiletí každé ráno asi komen 5hod.


Zbavit se holubů hnízdících na balkoně není jednoduché. Na plašení si ptáci dříve či později zvyknou. Jediným účinným řešením je zabránit . Zkuste hodit sem nejakou fotku balkonu ,treba nekoho napadne neco jineho.

Jinak rada jak se zbavit holubů tak asi jedině zabít smajlík . Je postrachem především pro historické budovy, balkóny a sochy. Nakazit se lze i bez samotného styku s holuby , stačí bakterie či parazity .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky