pondělí 25. prosince 2017

Uničov koupaliště

Základní vstupné: Děti po rysku: zdarma. Ostatní děti do let, ZTP: Kč. Očekávaná teplota vzduchu až 27°C.


Otevírací doba na červenec a srpen: . K dispozici tobogán, skluzavky, oddělená plavecká a neplavecká část a brouzdaliště.

Provozujeme koupaliště , tobogán, skluzavky, oddělená plavecká a neplavecká část, brouzdaliště, bufet s venkovním zastřešeným a nezastřešeným. Patří k nejvyhledávanějším v regionu a ve velkých vedrech denní návštěvnost výrazně přesahuje hodnotu tisíce lidí. Teď uničovské koupaliště. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v . Městské koupaliště Litovel - přírodní koupací biotop Venkovní koupaliště v krásném.


Atrakce: tobogán, skluzavky, oddělená plavecká a neplavecká část, brouzdaliště, bufet s venkovním zastřešeným a nezastřešeným posezením, stolní. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, .

Uničov okres Olomouc, Olomoucký kraj. Koupaliště se nachází na severovýchodním okraji města. Obvyklá otvírací doba: 1- 1h. Nově jsou instalovány v areálu . Dodávka a instalace automatické měřicí, regulační a dávkovací techniky (Deska MaR) s dávkovacími čerpadly na dávkování media pro úpravu . Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib. Příspěvek byl publikován 28.


Letní koupaliště Bělkovice-Lašťany nabízí pro své návštěvníky celobetonový bazén o rozměrech x. Je po celkové rekonstrukci a svým návštěvníkům nabízí velký bazén se skokanským prknem . Zobrazit snímek ve vysokém rozlišení. Online kamera na koupališti. Pasecké koupaliště je považováno za jedno z nejpříjemnějších a. Díky tomu, že je koupaliště situováno v prostředí okolních lesů, nabízí příjemné a klidné . Můžete zde najít muzeum vězeňství, muzeum baroka, archeologickou expozici, několik galerií, kino, koncertní síň, knihovnu, bazén, koupaliště a mnoho dalšího.


V případě nepříznivého počasí v provozu pouze restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky