pátek 22. prosince 2017

Okenicové ploty

Stane se luxusním doplňkem Vašeho domu. Zároveň Vám i přes svou vzdušnost zajistí . Design tohoto typu plotu je dosti blízký tvaru a funkčnosti žaluzií. Plot je vzdušný a zároveň zachová dostatečnou míru soukromí. Plot lze vybrat s horizontálním nebo vertikálním uspořádání lamel.


U tyček černá, tmavě stříbrná se strukturou krupičky, případně nástřik dle vzorníku.

Rámové okenicové ploty nabízí nadčasový design a ochranu Vašeho soukromí. Tento plot lze vybrat s horizontálním nebo vertikálním uspořádání lamel. Hliníková lamela připomíná vzhled venkovních žaluzií, které jsou pro dnešní . Hliníkové ploty , brány a branky nejsou cenově nedostupné, jejich pořizovací cena vás překvapí.


Vypadají stále jako nové a mají dlouhou životnost. Vyrábíme také okenicové ploty , brány a branky a to přímo na míru Vašeho plotu. Kované a tahokov ploty jsme dopňili o moderní oplocení typu okenice, které . Systém PROFI PLOTY využívá špičkový technologický postup v oblasti spojování oceli tvarováním za studena, při kterém nedochází k oslabení termických . Nemusíte sa ale báť, plot je vzdušný a navyše ako ochrana vášho .

Zaměřovací rozměry okenicových plotů. Držák DCpro okenicové ploty. Mi-ko - stavebné práce a rekonštrukcie, tieniaca technika, garážové brány. A vaše zahrada je už jen . Design – systém našich hliníkových plotů , bran a branek se skládá z několika typových řa které se dělí dále na mnoho vzorů provedení.


U všech těchto typů plotů si ale můžete navrhnout vlastní . Skvělé oplocení vašeho domu, chaty či zahrady . Jdeme s dobou a přinášíme moderní design, nejnovější technologie a hliníkové materiály oplocení domu. Opět si můžete vybrat v základu dvě barvy RAL a tři . Oproti klasickým okenicovým . Všechny naše ploty jsou zakázkové výroby – přesně dle . Auf dieser Seite werden die Profile aufgelistet, die bei der Produktion von Lamellen-Zaunfeldern verwendet werden. Ploty se tak dělí do čtyř řad: plaňkové ploty, rtyčkové ploty, kombinované ploty a okenicové ploty.


Dizajn tohto typu plotu má blízko k tvaru a funkčnosti žalúzií. Nabízíme Vám dva druhy okenicového typu plotu – Oa . Plot z plotových desek Golden Oak. Termin realizace nejdéle do září.


Neprůhledné provedení dodá vašemu obydlí dostatek soukromí. Moderní design, šest barevných provedení a tři dřevo-dekory.

Okenicovy plot 8x2m a 5m brana dle ceny elektrická.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky