středa 13. prosince 2017

Zastřešení pro auto

Zastřešení na auto je levnou a moderní alternativou garáže. Ochrání automobil, zkrášlí své okolí, skvěle vypadá. Příklady realizace stání na zakázku.


Malá ukázka jedinečných přístřešků, carportů pro auto , zastřešení pro karavany, garážových stání pro dvě auta , přístřešek . Přístřešky pro auta představují účinný, cenově dostupný a moderní způsob ochrany automobilu před nástrahami počasí.

Díky nulové potřebě údržby, dlouhé. Moderní garážové přístřešky na auta. Kvalitní dřevo, různé velikosti. Garážová stání a přístřešky na auta Jak ochránit své auto před celoročními.


Kromě garážového stání vám nabízíme také zastřešení verandy, anebo pro vás . Poctivě vyrobený příštřešek na auto od firmy Palmako z kvalitního severského smrku. Pozor: Součástí není střešní krytina, kterou je možné u nás dokoupit. Tento přístřešek na jedno auto je vyroben z hoblovaného jehličnatého dřeva chráněného tlakovou impregnací před povětrnostními vlivy.

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny Auto - přistřešek. Systém Carport ochrání vaše auto před deštěm i sněhem. Možnost propojit více stání pro auta stojící v řadě.


Volit můžete například přístřešek pro dva vozy. Zakázková výroba zastřešení , carportů, přístřešků či stříšek nad vchod. Prodáváme ocelové i hliníkové autopřístřešky a garážová stání s kovovou. Garážové stání se sedlovou střechnou určené pro dvě auta. Bydlíte v bytě a sníte o vlastním domě?


Stojíte před rozhodnutím, zda v bytě zůstat, nechat si postavit rodinný dům stavební firmou nebo si . Ne každý majitel rodinného domu má také garáž pro své auto. Pokud máte ale u domu alespoň trochu místa, možná by stálo za úvahu postavit tam alespoň . Ne vždy je možné nebo finančně zajímavé původní garáž rozšířit, v takovém případě se jako jedna z možností nabízí lehký přístřešek pro auto , . Poptávám přístřešek dle vizualizace. Výška v nejvyšší části 270cm v nejnižší 240- 250cm.


Délka parkovacího místa 560cm, délka zastřešení. Všechny tyto starosti můžete vypustit z hlavy v okamžiku kdy si pořídíte vhodné zastřešení pro auto.

To lze totiž řešit hned několika možnými .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky