pondělí 18. prosince 2017

Zahradni sluzby

Realizace dle projektů zahrady , pokládka trávníků a výsadba stromů. Díky tomu, že si potrpíme na pečlivé předávání zkušeností z generace na generaci, můžeme Vám nabídnout zahradnické služby opřené jednak o desítky let . Návrhy, realizace a údržba zahrad. Naším cílem při realizaci zahrad jsou komplexní služby pro naše zákazníky.


Naše firma nabízí kompletní služby v zahradnickém oboru.

Vypracujeme Vám projekt zahrady , včetně projektové dokumentace. Nově nabízíme i 3D vizualizaci. Soukromá zahrada Kunčice pod Ondřejníkem. Zaměřujeme se především na zahrady rodinných domů, ale pečujeme také o zeleň soukromých společností. Naše služby zahrnují plánování, zakládání i údržbu . Poskytujeme komplexní služby při realizacích certifikovaných závlahových systémů.


Omlouváme se, ale již nepříjímáme další objednávky na údržbu zahrad. Provádíme údržbu a renovaci stávajících a realizaci nových zahrad ve Zlínském kraji.

Zahradnické práce v Praze a Středočeském kraji. Zpracujeme projekt Vaší nové zahrady na míru od zahradní. Během let naší existence jsme uspokojili mnoho. DIVIŠ zahradnické služby poskytují komplexní služby v oblasti péče o zeleň, zahradní architektury a krajinářství. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení Zahradní služby Michal Trojan, Vacov, Žár. Kohoutek zahradnické služby Praha Vám spolehlivě provede úpravy parků, veřejné zeleně a rodinných zahrad. Prodáváme okrasné dřeviny, stromy, keře, . Kontaktujte zahradníka z centra Prahy. Zajišťujeme především kompletní údržbu veřejných parků na pražském . Využijte našich služeb a kontaktujte nás.


Nabízíme zahradnické služby , které mimo jiné zahrnují návrhy a realizace zahrad ve 3 projektování zahrad u rodinných domů či úpravy veřejné zeleně. Spolehnout se na nás můžete ve všem - od pravidelné údržby trávníku, přes stříhání stromů a živých . Zakládáme zahrady, sázíme zeleň pro lidi, pro živočichy, pro přírodu! Nabízíme celoroční údržbu zahrad v Brně obsahující zahradní práce, návrhy a realizaci zahra údržbu a péči o zahradu, permakultura, terénní úpravy zahrad.


Inzerát Nabízím zahradnické služby , údržba zahrad v okrese Benešov, cena dohodou, od jirka. Popis: Údržba zahra zakládání a .

Firma Křeček a Plundra Vám nabízí kompletní zahradnické služby. Vytváříme návrhy zahra realizaci a také provádíme následnou údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky