čtvrtek 14. prosince 2017

Vyžínač partner

V náročném terénu a všude tam, kde nelze použít sekačku, nastupují křovinořezy a vyžínače , které jsou určené pro sekání trávy, plevele, malých keřů a mlází. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Charakteristika výrobku: Lehký a šikovný vyžínač pro nenáročnou a snadnou práci Na dva kusy dělitelná hřídel pro jednodušší přepravu a skladování Primer . Go vyžínač – vhodný také pro silnější trávu Specifikace motoru Zdvihový objem .

Snadno ovladatelný kvalitní vyžínač s odstředivou spojkou. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Máte někdo s tímto strojem, nebo značkou nějaké zkušenosti, případně můžete dopotučit nějaký jiný stroj? Archiv Lehký vyžínač , perfektní pro vlastníky domů. Se zahnutou nosnou trubkou pro pohodlný pracovní postoj při vyžínání okrajů trávníků a květinových.


Spolehlivý a výkonné stroje, které nejsou určeny pro profesionální použití, díky . Nastavitelná rukojeť přispívá velkému pohodlí.

Nabízíme zde nejpoužívanější náhradní díly. Lehký křovinořez vhodný pro údržbu středních zelených ploch. Pružný - rychle akcelerující . Použití, Na místa, kam se nedostanete se sekačkou, je třeba vzít . So zahnutým hriadeľom pre pohodlný pracovný postoj pri vyžínaní okrajov trávnikov a kvetinových . Colibri II S Ľahký vyžínač , perfektný pre vlastníkov domov. PARTNER záruka spokojenosti a kvality.


Tichý a lehký vyžínač na trávu pro domácí použití s funkcemi, které usnadňují jeho používání. Tento vyžínač se prodává za 2. Mějte vyžínací strunu vysunutou v předepsané délce. Krovinorez s 2-taktným motorom cm?


Lehký motorový vyžínač pro vyžínání kolem domu, cest, mezi keři apod. Inzerát Strunová sekačka - náhradní díly v okrese Hlavní město Praha, cena 500Kč, od 15bazar na Sbazar. Detail výrobku: BC 4B Partner motorový křovinořez - taktní motor, výkon motoru kW, objem palivové nádrže lit, zdvihový objem válce cm³, šířka . Plne funkcni komprese velka maly krovinorez karburator vycisteny , dobirka dpd 178kc.

Dlouhá, rovná hřídel a dvojité. Prodej a servis lesní a zahradní techniky Husqvarna, Electrolux, Partner , STIGA,. BriggsStratton, sněžné frézy. Stunová cívka pro vyžínače Flymo typ: 250 250DX,.


Aku vyžínač strunová sekačka 20V Worcraft CGT-S20Li bez baterie a nabíječky. Vaše vlastí z aku programu Worcraft S20Li nebo zakoupit vyžínač ve . V nedostupném terénu oceníte křovinořezy a vyžínače. Také při sečení menších ploch si za pomocníka můžete vybrat kvalitní křovinořezy nebo vyžínače.


Strunové hlavy a vyžínací kotouče Strunová hlava poloautomatická Partner , McCulloch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky