pátek 15. prosince 2017

Kompostéry zkušenosti

Prosím o radu a Vaše zkušenosti : Mám plastový kompostér , stojací hranol, už rok do něj sypu posekanou trávu z lmladého, vloni založeného trávníku, žádnou . Pokusím se popsat své zkušenosti s plastovým kompostérem. Jsou totiž daleko lepší, než ty, které mám s kompostováním v ohradě. Bez dobrého kompostéru se dnes neobejde žádný správný zahrádkář.


Moderní kompostéry šetří místo a vyrábějí kvalitní hnojivo, bez něhož na . Hledal jsem kvalitní a hlavně bytelný kompostér po předchozích zkušenostech s levnějšími.

Toto zboží mě zaujalo a po doručení mile překvapilo. Dobrý den, již delší dobu se rozhoduji zakoupit umělý kompostér podobného typu jako je na přiložené fotce. Nemám s kompostováním žádné zkušenosti a proto . Hodně lidí si kupuje kompostér s představou, že v něm zlikviduje trávu po. Kdo dává do kompostéru jen trávu, kompostu se nedočká.


Kompostéry máme doma tři, pořídili jsme na galo. Výhody a nevýhody jednotlivých typů kompostérů. Máte s ním někdo zkušenosti ? Zkušenosti s komunitním kompostováním na Praze 3.

Vypracoval: Milan Havel, Arnika, program Toxické látky a odpady). Z kompostéru budou mít radost i vaše pokojové květiny, truhlíky na balkóně…a dokonce i vaše popelnice. O kompostu toho bylo napsáno už . Roční zkušenost s domovním kompostérem na domácí bioodpad: pořiďte si větší kompostér než byste si vybrali.


Komunitní kompostování - zkušenosti z praxe a tipy pro začátečníky. Recenze o produktu Alko K 7kompostér Uzavřený zahradní kompostér AL-KO – ideální pro velké zahrady. Drží kompost pohromadě, určí mu jasné hranice, snadno ho vyndáte i přehážete. Proto si dovolujeme za INCIEN dle našich zkušeností přidat pár tipů, které mohou zastupitelům obcí pomoci s nastavením správného systému . Firma Plastia, která s nápadem na kuchyňský kompostér přišla, dostala za. A jaké jsou zkušenosti uživatelů těchto kompostérů ? Elektrický kompostér dostali darem od SMP - Odpady, na základě . Od plastových kompostérů až po speciální díly pro zbrojní a letecký průmysl.


Kvalitu naší výroby zajišťují zkušení a odborně zdatní zaměstnanci a . Jak efektivní je kompostování v běžně dostupných kompostérech , které mají mnozí z Vás na zahrádce? Tedy kolik materiálu můžeme za rok do kompostéru. Umístěním kompostérů na pozemku občanů může obec snížit celkové. KOMPOSTÉR na každou zahradu zdarma - vracíme, co si bereme.


Prodáváme designové kompostéry do domácností, kalifornské kompostové žížaly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky