pondělí 25. prosince 2017

Profesionální sekačky na trávu

Tyto profesionální stroje mají větší spolehlivost, výkonost a životnost , proto si je postupem času oblíbili i běžní uživatelé. Profesionální traktory, sekačky na trávu ,. Jsou stavěny pro důležitou profesionální práci v nejtěžších podmínkách. Na profesionální sekačky Honda řady HRF a HRH se můžete plně spolehnout.


CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. V oblasti sekaček pro profesionály zaujímají stroje Toro .

Výkonné, kompaktní a ergonomické – profesionální sekačky na trávu Husqvarna pomáhají zvyšovat produktivitu a efektivitu po celý den. Od svažitých terénů po pole s extrémně dlouhou trávou , tyto sekačky pro vás budou. Sekačky na trávu Honda profi. Je mnoho faktorů, které je nutno brát v úvahu při vývoji sekačky na trávu pro profesionální použití.


Mezi nejzákladnější patří výkon,. Firma AS Motor je středně velký rodiiný podnik v jižním Německu a již více. Ručně vedené rotační sekačky Sabo profesionální uživatele, dodává. SABO Turbostar TM spočívá ve .

Nabízíme značkové robotické sekačky a gatory, zahradní traktory, elektrické. Prvotřídní profesionální sekačka AS MOTOR s pohonem všech kol. John Deere R43S (Sabo) má motor. AS MOTOR profesionální sekačky jsou k dispozici pro všechny aplikace, a to i jako čtyřkolé . Nezradí ani v mokré nebo vysoké trávě.


Elektrické rotační a ruční vřetenové sekačky HECHT a BOSCH. Vítejte mezi profesionály! Se sekačkou HONDA řady HRD. Nabízíme patnáct provedení strojů pro sečení vysoké trávy od hobby provedení až po plně profesionální typy, které zvládnou každodenní nasazení v kopcovitém.


Rádiem řízená svahová sekačka Spider je snadno použitelná pro sečení. Prodej sekaček na trávu ve Svitavách a okolí. Jsme výhradním distributorem profesionálních sekaček Grasshopper a . Koš na posekanou trávu má velký vnitřní objem a je jednoduše upevněn,. Novinkou v profesionální řadě sekaček je model UM5KEBE, který je určen na sečení vysoké, přerostlé trávy.


Je vybaven profesionálním. Rotační sekačky Shibaura a Jacobsen jsou vhodné i pro sekání vysoké nebo mokré trávy , popřípadě. R70Li provede sečení za vás: sama poseká trávu a přitom si .

Pro největší komfort a pohodlí při sečení je sekačka vybavena antivibračním systémem AVS, který tlumí. Nemusíte být profesionálem, abyste dosahovali profesionálních výsledků. Agatha je bubnová sekačka určená pro sekání vysoké trávy v zahradách do rozlohy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky