pátek 15. prosince 2017

Habr kominictví

Pokud hledáte spolehlivé kominictví , oslovte kominictví Habr , které sídlí v Náchodě a provádí stavby komínů, frézování komínů, opravy i revize. Stavba, vložkování, revize a frézování komínů. Komínový systém BLK, prohlídky inspekční kamerou, měření spalin.


Nácho výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty . Najděte si svého kominíka, zadejte poptávku, napište recenzi a mnoho dalších možností.

Specializujeme se na čištění a revize komínů, stavby komínů, frézování komínů, opravy komínů, výchozí revize komínů. Provádění kominických prací včetně frézování a vložkování komínů. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Toman - Vasylyk, kominická společnost, veřejná obchodní společnost. Oficiální název: HABR KOMINICTVÍ s. Aktuální i úplný výpis firmy HABR KOMINICTVÍ s. Využijte možnosti nakoupit betonové lehčené komíny BLK se slevou. Provádíme kominické práce včetně frézování a vložkování.

Dále provádíme pravidelné roční kontroly spalinových cest dle vyhlášky . Nácho Česká Skalice, Nové Město nad Metují či z jiného města Královéhradeckého kraje a hledáte spolehlivé kominictví , které zajišťuje . Firma s názvem HABR KOMINICTVÍ s. Krajský soud v Hradci Králové, odd. Zapomeňte na staré fixní klekačky, dnes si můžete pořídit klekačku balanční a pružnou, oceněnou odborníky. I krátkodobé denní sezení posílí Vaše záda a . Společnost HABR KOMINICTVÍ s. Jsme společnost se specializací na kompletní kominické práce. Recenze k bodu HABR kominictví s. Vložkování komínu na Náchodsku: S rychlostí a kvalitou provedení jsem byl velice spokojen, jednání s . Nabídka kominických prací. Veřejně dostupné informace o firmě HABR KOMINICTVÍ s. Datová schránka: HABR KOMINICTVÍ s. OSVČ: JOSEF HABR , KOMINICTVÍ.


Kominictví - všeobecné informace. Zobrazit informace z ŽIVNOSTENSKÉHO .

Get all the information of HABR KOMINICTVÍ s. Kromě hodnocení můžete nechávat k jednotlivým ekonomickým . Obchodní název: Habr kominictví s. Právní forma: společnost s ručením omezeným. Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu HABR KOMINICTVÍ s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky