pátek 8. prosince 2017

Deratizace kun

Kunu můžete pouze odchytit a vypustit živou do přírody. Provedu zákrok v souladu se zákonem. Deratizace , dezinsekce, dezinfekce, hubení potkanů, hlodavců, krys, myší, hmyzu.


Hubení kun – Kuna skalní (Martes foina). Vyskytuje se ve vašem okolí kuna .

S hubení kun se neváhejte obrátit na odborníky. A deratizaci , což je hubení myší, krys, potkanů, krtků, hryzců a holubů. Jak se zbavit kuny na půdě? A víte, že kuna nesmí být týrána či usmrcena? TEDY ODCHYCENÍ A VYPUŠTĚNÍ DO PŘÍRODY.


VÍM JAK NA KUNY V SOULADU SE ZÁKONEM! Chcete vyhnat kunu z vaší blízkosti?

Naše firma se přímo odchytem nezabývá, pouze půjčujeme sklopné pasti, potřebné k odchytu. O humánních způsobech vypuzování kun se na internetu vedou košaté. Intenzivní vůně tekuté návnady na odchyt kun , lasiček a tchořů je velmi atraktivní pro… 3Kč. Zavolejte na Deratizace -Global, víme jak na kuny a úspěšně Vás jich zbavíme.


Je-li odchyt kun nebo odchyt kuny úspěšný, je moudré pořídit plašič kun , . Diskrétně vyhubíme myši, potkany, šváby, štěnice, blechy a jiné . Dezinfekce, dezinsekce, deratizace v Kolíně a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Jan Hübschmann - x. Komplexní služby v oblasti deratizace , dezinsekce a dezinfekce. Provádíme vyklízení sklepů a pů odchyt holubů, psů, kun a koček.


Poradenství týkající se kun – průzkum objektu, zajištění sklopné pasti, odchyt. Dopareal ví jak na kuny a zná účinné pasti na kuny a následný odchyt kun kvalitně. Součástí deratizace je vystavení deratizačního protokolu s bezpečnostním listem použité.


Tato metoda je vhodná na eliminaci myší, krys, potkanů, krtků, kun. Ceník deratizace - cena hubení štěnic.

Kolik stojí hubení švábů a mravenců. Deratizace Global Praha a Středočeský kraj - Rychlé a levné deratizace ,. Cena zábran proti holubům. Poskytujeme ucelenou nabídku služeb v oblasti ochrany proti škůdcům v komunální sféře, zemědělství a stavebnictví. František Ratajský - odchyt kun a toulavých koček, deratizace , dezinfekce, dezinsekce Brno. Pasti na odchyt kun , koček a lišek.


Ochrannou deratizaci , dezinsekci, dezinfekci, plynování objektů a zásob, bílení objektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky