pátek 22. prosince 2017

Výstavba hřiště

Realizujeme sportovní stavby na klíč. Budujeme sportovní, víceúčelová a dětská hřiště. Provádíme rekonstrukce sportovních areálů, tělocvičen a sokoloven.


Výstavba sportovišť a rekonstrukce sportovních hřišť. Stavíme tenisové povrchy, antukové kurty, víceúčelová a multifunkční hřiště , umělá antuka, umělé trávníky, .

Moderní, perfektně provedená stavba travnatého hřiště. Připravíme pro Vás nové travnaté hřiště od projektové dokumentace, přes . Výměna povrchu na školním hřišti. Pokládka povrchu EPDM, oplocení hřiště , vybavení. Zhotovení rozpočtu zdarma.


Jsme připraveni zajistit kompletní realizaci víceúčelových hřišť od vytvoření projektové dokumentace až po výstavbu. Dodáváme veškeré vybavení a . Zobrazit vyhledávací formulář.

Popis, Předmětem zakázky jsou stavební práce spojené s plánovanou . Obci se daří získávat finanční prostředky z různých zdrojů a právě peníze z programu UEFA Grassroots umožní Hlušicím letos postavit nové víceúčelové hřiště. Investiční akce, jejíž realizace se řídí projektovou dokumentací, stavebním povolením, zadávací dokumentací, . Cílem mé bakalářské práce je zjistit možnosti výstavby dětského hřiště v MČ . V této době se taktéž připravoval projekt přeložky kabelu nízkého napětí, který vedl. Pár obrázků z budování nového víceúčelového hřiště , které bude sloužit našim občanům. V Benešově jsou nevyužité plochy ke sportování a jednou z nich je bývalý stadion požárníků ve Vlašimské ulici.


Jednalo se o výstavbu golfového areálu s 18-ti jamkovým hřištěm včetně intenzivní plochy odpaliště, travnaté hrací plochy mezi odpalištěm a jamkou, . Stavíme víceúčelová a dětská hřiště včetně dodávky herních prvků, pryžových povrchů a zajištění litých pryžových povrchů. V Žatci vloni vyrostlo pět hřišť pro malé děti za několik milionů korun. Některá stále nejsou dodělaná, někde chybí . Na bývalém zpustošeném hřišti v Plzni- Křimicích v Žitné ulici mezi bytovkami se místní zastupitelé rozhodli vybudovat . Vážení občané, jistě jste si povšimli, že je uzavřeno sokolské hřiště.


Na fotografiích si můžete prohlédnout důvo tím je výstavba nového multifunkčního hřiště s . Jelikož byla mateřská škola v Osoblaze přestěhována do budovy základní školy a sloučena v jedno zařízení, bylo potřeba pro děti z MŠ vystavět dětské hřiště. Na základě žádosti občanů Újezdce Zastupitelstvo obce Ptenín schválilo podání žádosti o dotaci na výstavbu dětského hřiště v Újezdci, konkrétně na parc. Začátkem srpna započala výstavba hřiště vedle tělocvičny, které bude sloužit k dopravní výuce dětí, hokejbalu a jiným sportovním hrám.

Jedná se o rekonstrukci stávajícího travnatého hřiště na hřiště s umělým trávníkem III. Nabízíme celou řadu klasických i umělých sportovních povrchů. Pro milovníky klasické antuky jsme vyvinuli vlastní ekologický povrch RECourt – zatím jediný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky