pondělí 22. ledna 2018

Bazén olomouc ceník

PLAVÁNÍ KRYTÝ BAZÉN (KB) - plné a zlevněné. Ceník korunový platný od 1. Cena za kredity a čipy - viz. V případě, že plně platící zákazník předloží poukázku z knížky poukázek, bude mu počet kreditů uvedený na . Krytý bazén : leden - červen, září - prosinec. Poslední vstup do areálu .

Podmínky služeb se řídí podle platného ceníku. AQUAPARK OLOMOUC aktuálně. Bazénová vana je v nerezovém provedení, rekreační část disponuje vodními atrakcemi, které zvyšují atraktivitu koupání v bazénu.


Jsou to předevšílehátko se . Po – Ne, Svátky, Časové pásmo. Základní vstupné, 1Kč, 1Kč. Olomouc – Venkovní koupaliště postupně otevírají své brány prvním.


Letos platí nový ceník , nově zde bude v provozu i restaurace s letní . U dokladů s prošlou dobou platnosti nebude sleva poskytnuta.

Plavecký areál Zábřeh vám nabízí. Archiv Podobné Aquapark Vyškov nabízí příjemnou relaxaci v bazénu atrakcí, vířivé vaně, finské a parní sauně. Aktuální ceník najdete na následujícíh web-stránkách:. Koupaliště Bělkovice-Lašťany.


Centrum je pracovištěm Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci. Otevírací doba vnitřní a venkovní bazén. Relaxačně sportovní centrum v Olomouci.


K tomu, aby jste se cítili dobře, můžete využít relaxační bazén , whirpool, finskou saunu, aroma páru nebo solární. Provozní doba Aquaparku pracovní dny: - hodin víkendy a svátky:. Dopolední provoz, Odpolední provoz.


Patříme mezi největší prodejce rodinných bazénů v ČR. Nabízíme nadzemní bazény , luxusní zapuštěné, nafukovací bazény , příslušenství atd. Milujete adrenalinovou jízdu na tobogánech, ale nechcete strávit ani minutu navíc čekáním ve frontách? Tak přesně pro vás je tady . Voda se do bazénu napouští jednorázově ze studny a bude dle potřeby pouze dopouštěna. Kontakty, informace - ceník.


Zaměstnanci: vedoucí bazénu : Hana Kaštanová, tel. K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib. K opalování a odpočinku slouží .

Komplex aquaparku se skládá ze dvou základních částí - z vnitřní a venkovní. Venkovní část sestává ze dvou bazénů , které jsou v provozu pouze v letních . Toto zvýhodnění platí pouze pro vstup do bazénu , na plavání a vstup do parní komory. Majetín je obec ležící v okrese Olomouc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky