úterý 23. ledna 2018

Kombinovaná sauna

Kombinovaná sauna je kombinací klasické finské sauny a infrasauny. Je osazena infratechnologií Elstein, vybavena vyhřívanými lavicemi. Navrhujeme a vyrábíme kombinované sauny ve třech stupních výbavy. Z jakékoli vaší sauny vám vyrobíme moderní kombinovanou saunu s úspornými infrazářiči.


Infrasauny dodáváme především jako sauny . Navolte si vybavení vaší sauny přesně podle svých přání a potřeb.

Dopřejte si zcela jedinečný zážitek v privátním wellness centru. Nemůžete se rozhodnout, jestli si pořídit klasickou finskou saunu anebo infrasaunu? Chtěli byste raději klasickou saunu , ale kvůli dětem by bylo vhodnější . A upřednostňujete klasickou finskou saunu nebo infrasaunu?


Obě dvě mají totiž své výhody, a proto je někdy těžké . Nechte si spojit saunu, infrasaunu a parní lázeň do jedné kombinované sauny. Vyrobeno v ČR z prémiových materiálů a vždy na míru. Trendem dnešní doby jsou sauny kombinované , sauny s infrazářiči nebo biosauny s režimem pro vlhkou parní saunu.

RÁNO INFRAPAPRSKY, ODPOLEDNE SAUNA, VEČER PÁRA. Víme, že každý má rád trochu jiné wellness. Proto jsou naše kombinované sauny vlastně 3 . Rohová sauna, rohová infra sauna, kombinovaná sauna.


Domácí kombinovaná sauna pro – osob vhodná do rodinného domu i bytu. Odvoz a likvidace obalů od saun, 19-. Navoľte si vybavenie vašej sauny presne podľa svojich želaní a potrieb. Doprajte si úplne jedinečný zážitok v privátnom wellness centre.


A právě proto vznikla kombinovaná sauna. Pečovat o vás budou hřejivé infrapaprsky nebo sálající kamna – podle toho, co si zrovna budete . Rozmer spodnej časti a strechy. Proč je kombinovaná sauna stále oblíbenější a jaké jsou její výhody? Saunová kabína rozmery : 2dĺžka x 2šírka x 2výška (cm vonkajší rozmer )hrúbka rámu sauny mmizolácia – minerálna vata s parozábrannou . Domáca kombinovaná sauna pre - osôb vhodná do rodinného domu aj bytu. Takové označení není ovšem zcela . Výroba saun na míru je pro nás radostí z vytváření krásného díla.


Každý zákazník má jiné požadavky a představy, jak by měla sauna vypadat.

Predaj a servis - Sauny , fínska sauna , saun. Hľadáte takéto zariadenia? Máme pre vás špičkové sauny. Robíme predaj a servis sáun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky