čtvrtek 25. ledna 2018

Architektura zahrady

Než se pustíte do budování zahrady , je třeba promyslet spoustu věcí. Připomeneme vám, nač nezapomenout, abyste se vyhnuli zbytečným chybám. Jsme ateliér zahradních architektů.


Nabízíme zkušenost a kreativitu, otevřenost k Vašim nápadům, a vytváříme prostor, ve kterém Vám bude dobře. Reference máme po celých .

Beata Vájová zahradní architektura , návrhy a kompletní realizace zahrad. S využitím principů zahradní architektury získáte plně funkční a vysoce estetickou zahradu. Projektování a realizace zahrad. Navrhname zahradu podle vašich představ a přání, tak aby genius Loci dýchal v každém jejím záhybu a . Služby profesionálního zahradního a krajinářského architekta.


Vize, návrhy a projektování zahrad , teras nebo poloveřejných, popřípadě veřejných prostor. Architektura zahrady - zahrada, zahradní architekt, články se zahradní tématikou, vícejazyčná databáze zahradních rostlin. ARCHITEKTURA MODERNÍCH ZAHRAD.

Realizujeme okrasné zahrady od návrhu projektu po samotnou výsadbu a. Lucie Pánková - Zahradni architektura. Návrhy, projekty a realizace zahrad. Zahrady , realizace zahrad , zahradní architektura. Zdraví Vás Barbora a Jiří Kubecovi. Realizací zahrad a zahradní architekturou se zabýváme již . Přírodní zahrady , venkovské i městské zahrady , historické zahrady , kamenné zahrady a skalky, . Co všechno se musí brát v potaz při navrhování zahrady?


Zpracování projektu na úpravu zahrady je vždy založeno na vzájemné komunikaci mezi zákazníkem a projektantem. Zahradní architektura je naší činností již od roku. Jaké druhy a odrůdy zvolit do zahrady , kde převládá bílá, se inspirujte zde. Navrhujeme a realizujeme sadovnické úpravy rodinných zahrad , firemních.


Rozdělení zahrady napomáhají vyšší traviny, které za květu dodávají zahradě lehkost a jemnost. Landart je zahradní ateliér, který Vám přináší kompletní služby v oblasti návrhu a realizace zahrad , projektování zahrad a údržby zahrad. Firma GINKGO - zahradní architektura je tu pro vás.


Zabezpečujeme pro vás - naše zákazníky v Praze, Berouně a okolí - všechno potřebné pro vaše zahrady.

Odpradávna zahrada souvisela s lidským obydlím. Byla prostorem pro obživu i odpočinek. Z počátku převažuje hospodářská užitná funkce zahrady.


Jsme specialisté na historické parky, veřejnou zeleň, rekonstrukce a revitalizace zahrad. Nabízíme tvorbu mnoha druhů zahrad (rodinné, školní), tvorbu parkových ploch, uličního . Technické poradenství v oblasti designu, architektury , zahradní a krajinné tvorby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky