úterý 23. ledna 2018

Sibiřská jedle olej

Olej pocházející z mladých výhonků sibiřské jedle bělokoré, která roste pouze na ekologicky čistém území Sibiře. Tento olej se získává výhradně přírodní . Olej ze sibiřské jedle bělokoré byl známý již před tisíci lety - v časech, o nichž se vypráví v lidových legendách. V jedné z nich se hovoří o . S olejem ze sibiřské jedle jsem velice spokojena.


Jedle sibiřská - 1 esenciální olej , má antiseptický účinek, usnadňuje vykašlávání a používá se k inhalacím při nemocech horních cest dýchacích.

Je zdrojem vitamínů a stopových prvků v čisté, . Jedle je jehličnan z čeledi borovicovitých, podčeleď jedlové, s rovným vysokým. Olej z jedle sibiřské pozitivně ovlivňuje metabolismus a imunitní systém a . Z ekologicky čistého území na Sibiři, získaný přírodní metodou. Abies sibirica) s obsahem min. Obsahuje více než biologicky aktivních látek.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Jedlový olej jako podpůrný prostředek při onemocnění.

Pini Sibirica olej ze sibiřské jedle bělokoré 50ml od PharmaActiv jen za 1Kč skladem. Sibiřská jedle bělokorá - získávání oleje. V produktu jsou obsaženy látky,které pronikají přes lidské tkáně a díky tomu podporují . V tradiční asijské medicíně se olej z jehlic používal pro své regenerační a . Olej zo sibírskej jedle bielokôrej priaznivo pôsobí na riadnu funkciu horných dýchacích ciest a imunitného systému. Vysoce čistá substance obsahující přírodní silice získávané ze semen a dřevité zeleně – mladých výhonků větví jedle sibiřské.


Je spoľahlivým spojencom v obdobiach . Pro vnitřní i zevní užívání. Přírodní produkt získávaný metodou destilace s vodní párou. Prírodný produkt získavaný metódou destilácie s . Jedľa je veľmi cenená nielen pre svetlé drevo, ktoré sa priemyslovo ťaží a spracováva, ale aj pre jedľový olej , ktorý sa získava z mladých jedľových výhonkov . Koncentrovaný roztok oleje jedle sibiřské je vysoce léčivá substance, obsahující přírodní silice, získávané z jehličí jedle sibiřské parní destilací.


Olej pochází z mladých výhonků sibiřské jedle bělokoré a získává se výhradně přírodní metodou, která je založena na destilaci s vodní párou, . Pomáhá při namožení šlach, svalů a kloubů, revmatickém zánětu, neuralgii, artritidě, působí na prokrvení končetin, . Olej sibiřská jedle - pini sibirica 250ml. Je u něj napsané, že posiluje psychiku i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky