pátek 12. ledna 2018

Rohože na míru

Vyrábíme rohože a čistící zóny dle přání zákazníka jak pro velkoodběratele, tak i pro drobné spotřebitele. Nabídka vstupních rohoží na míru zahrnuje jak venkovní rohože, tak rohože vnitřní textilní. Jsme specialisté na zakázkovou pokládku ergonomických čisticích zón a systémů.


Roštové a profilové rohože na míru , zakázkové rohože s firemním logem . Vyberte si z rohoží , u kterých nabízíme zákazkovou výrobu. Dle Vaší specifikace Vám vyrobíme rohožku na míru.

Dle typu rohože umíme nabídnout výrobu . Ideální řešení ke vstupu a jako rohož do hotelu, recepce, obchodního centra, letiště apod. Najděte klíč k čisté domácnosti. Začněte již u vašich dveří a vyberte si z nabídky vstupních čistících rohoží a rohožek.


Vstupní čistící rohože a rohožky tvoří jako . Zakázková výroba rohoží , rohožek a čistících zón na míru dle Vašich požadavků. Kovové, hliníkové, textilní, gumové, plastové rohože. Výroba vstupních čistících rohoží na míru. Vchodové venkovní i vnitřní rohože, čistící zóny, dveřní rohožky, modulové a.

V nabídce rohoží a zátěžových koberců najdete různé velikosti, rohože na míru a . Pošlete nám ji, vytvoříme vám koberec podle vašich představ a potřeb přímo na míru. Vybrali jste si něktreý z našich designů, ale potřebujete jiný materiál či . Bau: systémy vstupních rohoží , kobercové rohože a bazénové rošty nejvyšší. Díky širokému sortimentu a velké variabilitě výrobků emco navrhneme . Rohože na míru do Českého Dubu.


Mega mat, Raiffeisen Bank mega_mat_swarovski_2. Naše elektrické topné rohože jsou vyráběny na míru - jakýkoliv tvar, rozměr a výkon a jejich instalace spočívá pouze v rozvinutí rohože a jejím připojení do . Jejich konstrukce a design . Rádi a ochotně vám vyrobíme rohože a čistící zóny na míru. Dodáváme vstupní čisticí zóny EMCO a HAGOMAT - hliníkové rolovací rohože s vložkami na míru , kobercové plošné čisticí zóny, kobercové prací a reklamní . Vyrábíme a dodáváme rohože libovolného tvaru na míru podle zaměření.


Uváděná cena je základní a výsledná může být vyšší. Záleží na velikosti rohože. Vyrábí se ve standardních rozměrech a na míru v jakémkoliv rozměru a tvaru.


Jsme výrobci vstupních čisticích zón a rohoží s více než 20ti-letými zkušenostmi. Vyrobíme vám také rohože na míru. Nabízíme široký výběr rohoží všech typů a velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky