středa 24. ledna 2018

Privátní vířivka praha 9

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Infinit, Infinit privátní wellness a fitness, HOTEL MALÝ PIVOVAR KLÁŠTER,. Relaxační a wellness centra Praha. Luxusní privátní wellness pro dvě a více osob na Kolbenovce.


Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.

Po masáži na vás bude čekat svíčkami nasvícený privátní whirlpool s láhví. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Privátní relaxační Wellness centrum Praha Ďáblice. Relax club - Soukromá sauna, vířivka a další Praha 7. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás!


Pro výraz privátní vířivka praha jsme našli 6výsledků na vyhledávači slev Skrz. Proč se oddat relaxaci ve vířivce.

Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních. Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Tramvají se k nám dostanete číslem , 1 1 nebo 21. Vyzkoušeli jste už také kombinaci soukromé sauny a vířivky ? Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice. WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness, Praha - Hloubětín.


Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. Až hodiny v nejčistší privátní vířivce pro dva v luxusním SPA studiu. Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z . Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Naše wellness centrum je vám plně k dispozici.


Naše centrum nabízí jednu saunu pro privátní používání. U privátní sauny se nachází ochlazovací bazének. Velká sauna s ochlazovacím bazénkem a malá privátní sauna pro dva.


Saunování je doporučováno nejen jako relaxační, ale i jako zdravotní prostředek.

Pronájem vířivky , soukromá vířivka , SPA studio MMSU, Omlazující peelingová masáž, Energetická masáž, pronájem privátní vířivky Praha. Na stres, únavu a bolest platí. Grand Majestic Plaza - privátní whrilpool pro osoby Mánes - privátní whirlpool pro osoby Meteor Plaza - privátní.


Clarion Old Town Praha Hradební. Hotel Wellness Step Praha - jednoduchá a rychlá rezervace ubytování v Hotelu Hotel Wellness Step v Praze 9. Na jednotlivých sedátkách .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky