pátek 26. ledna 2018

Zahradní domky s pultovou střechou

Zahradní domky s pultovou střechou , na míru i typové. Vyrábíme vždy na přání zákazníka. Pultová střecha má mírný sklon. Rovná pultová střecha se sklonem st.


Plechové zahradní domky s pultovou střechou jsou vyrobeny z odolného materiálu s kvalitním povrchovým nátěrem.

Stěna je srubové konstrukce o síle mm. Děkujeme Vám za návštěvu naší nabídky zahradních domků s rovnou střechou. Střecha těchto domků je zcela rovná, je zhotovena z lepenky. Máme širokou nabídku domků ze dřeva s pultovou střechou.


Nadčasový vzhled se snoubí s praktičností. GAH 4je vyroben z kvalitního profilovaného ocelového plechu tloušťky 25–mm. Nářaďový domek ve srubovém provedení s pultovou střechou.

Materiál - řezivo masiv smrk. Cena nezahrnuje montáž, nátěr a dopravu. Provedení exteriéru, Laťový rošt - modřín. Ošetření exteriéru, Olejová lazura OSMO - Bezbarvá s účinnými látkami. Zastavěná plocha 2m2.


Buildex quality matters to je predaj kvalitných profi a hobby materiálov pre developerské projekty aj súkromné stavebné realizácie. Pro uchovávaní nářadí a dalších zahradních doplňků. Díky velkým proskleným oknům a dveřím je domek prosvětlený a vy z něj máte krásný.


Pergola s pultovou střechou od Tesařství Žako. Domek dva menší světlíky ve vratech . Půdorys střechy : 2x 3cm. Vyberte si montovaný zahradní domek.


Chcete si pořídit zahradní domek a máte spoustu otázek? Třeba jak vypadá pultová střecha ? Co je to polokřížová střecha? Moderní zahradní domek na nářadí Ueli s rovnou střechou s minimálním sklonem.

Garážové stání s pultovou střechou , vnitřním rozměrem mezi stojkami . Ahoj, na zahradním domku budu mít pultovou střechu 6xm se sklonem cca. Tesař mi to předá tak, že tam budou OSB desky a krytinu si řeším sám. Tvar střechy je poměrně netradiční a stylová změna k nudným a . Chaty a zahradní domky - konstrukce, střecha a pravidelná údržba.


Chatky se mohou zastřešit i valbovou, pultovou , stanovou střechou nebo jejich. Typové stavby – Modern představují zahradní domky s pultovou střechou v efektních barvách s. Stará Paka - zahradní chatka. Plocha střechy v m2: 11.


Sklon střechy - stupně: 4. ZAHRADNÍ DOMEK Lisa 1m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky