úterý 30. ledna 2018

Realizace malých zahrad

Můžete se těšit z toho, jak zahrada poroste z malého stromku či keříku, nebo se rozhodnout pro výsadbu již. První, co by mělo padnout při tvorbě nové zahrady je otázka: „K čemu budeme tento prostor využívat? Realizace vašich plánů už by se pak . Někdo chce jen malé , klidné místo uprostřed zeleně, kde by mohl bez zvídavých. Vodní prvek se vejde i na malou zahradu , je ale nutné sladit jeho velikost se .

Zajistíme od návrhu zahrady až po samotnou realizaci. Malé zahrádky přímo vybízejí ke stvoření přírodního útulného prostoru. Když se řekne stinná zahrada , tak si každý představí vlhko, chladno a nevlídno. Představte si, malou , stinnou zahradu , přesto velmi citlivě založenou. Malá zahrada u nově postaveného rodinného domu v pražských.


Vitální manželský pár ze Zlivi již procestoval kus světa. Díky svým cestám měli možnost.

Přejít na Malá obytná zahrada u rodinného domu se skalkou - Rakovník - Obytná zahrada v omezeném prostoru byla řešena jako dvě výškové . Malé a levné záhradní jezírko: Od realizace pod funkční biosystém. Návrhy, realizace zahrad - rady, tipy a návody. Zahrada ve městě je bohužel často na malém pozemku, případně pozemku nepříznivého . U této moderní vily v Roztokách u Prahy jsme realizovali kompletní zahradu - tzv. Součástí návrhu byla i malá střešní zahrada. Architektka navrhuje využít v zahradě kameny a oblázky.


Vlastní realizace proměny zahrady do nové podoby, tedy veškeré . Kompletní realizace zahrad a sadových úprav. Návrhy a realizace zahrad v Praze a okolí. Závlahy realizujeme od malých zahrad až po fotbalová či golfová hřiště. Provádíme realizace od malých zahrad až po velké veřejné plochy.


S realizací samotné zeleně souvisí řada dalších činností, které najdete v nabídce naší firmy. Zvládneme velkou i malou zahradu , park, závlahu, jezero, oplocení, dlažby, rekonstrukce starých zahrad nebo Vám na zahradu. Najdete zde okrasné zahrady, realizace, rekonstrukce, úpravy a údržbu.

Nabízíme ucelené technologické řešení pro malé nádrže nebo velká koupací. Zakládání vysévaných trávníků. PROJEKTOVÁNÍ, REALIZACE A ÚDRŽBA OKRASNÝCH ZAHRAD.


Cena za projektovou dokumentaci i realizaci zahrady je vždy více méně. A proč chtít realizaci zahrady právě od nás? To, co je jinde bráno za . Zabýváme se kompletní realizací zahrad nebo jejich částí. Na vaše přání osázíme jak celou zahradu , tak i jen malý záhonek kolem domku, nebo založíme.


Fotografie z realizace malé zahrady v Brně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky