pátek 18. srpna 2017

Dřevomorka

Objevila se vám doma dřevomorka domácí? Na nic nečekejte a začněte s likvidací! Postrachem každého chalupáře je dřevomorka.


Dřevokazná houba dokáže způsobit na dřevěných částech chalup a chat obrovské škody. Zásady ochrany před ní jsou však poměrně . Jak se zbavit dřevomorky , Co je největší chybou při likvidaci dřevomorky ?

Houba se může šířit i přes jiné materiály, jako je zdivo pomocí tzv. Dřevomorka má nahnědlou barvu, na okrajích je zbarvena bíle. Jak vypadá podlaha, napadená dřevomorkou ? Nejobávanější z nich je dřevomorka , jejíž jméno se někteří majitelé téměř bojí vyslovit nahlas.


Poradíme, jak proti dřevomorce bojovat. A přece posvátná hrůza není příliš na místě – při dodržení . Kmen: Houby Obtížnost hubení: st. Klikněte pro rozbalení letáku .

Dokáže však pěkně potrápit i obyvatele rodinných domů, . Serpula lacrymans (Wulfen) J. SYNONYMUMerulius lacrymans (Wulfen) Schumach. VÝSKYT: je nebezpečná hlavně v . Provádíme komplexní ekologickou likvidaci dřevomorky domácí mikrovlnnou technologii včetně hydroizolací a vysoušení zdiva. Ze slova dřevomorka vstávají všem chatařům a chalupářům hrůzou vlasy na hlavě. Není se čemu divit, nenápadná dřevokazná houba dokáže . Víme, že likvidace dřevomorky domácí může být pěkně tvrdý oříšek.


Nebojte se svěřit do rukou odborníků z firmy Sanako. Optimální teplota jeaž 22°C. Napadení dřeva dřevokaznou houbou, jako je například dřevomorka domácí, není žádná sranda. Takové dřevo je absolutně znehodnocené a . Druhé jméno má jako nějaký mazlíček, ale radost ze soužití s ní mít nebudete.


Likvidace dřevomorky domácí mikrovlnou technologí. Což je prospěšná součást přírodního koloběhu, ale zároveň . Objekt napadený dřevomorkou je téměř neprodejný a říká se, že zvítězit nad touhle houbou lze jediným způsobem . Věda versus dřevomorka domácí. Ostrava – Společnost Thermo Sanace s.

Mikrobiologickým ústavem AV ČR, v. Podobná je dřevomorka meruňková (Leucogyrophana mollusca (Fr. ) Pouzar) s jasně oranžovými plodnicemi s bílým plstnatým okrajem, v budovách roste . Existuje jen málo dřevokazných škůdců, kteří mohou za velmi krátkou dobu způsobit rozsáhlé škody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky