úterý 15. srpna 2017

Koupaliště litoměřice

Na dvou a půl hektarech travnaté plochy je k dispozici několik bazénů, . Během první poloviny června se otevírací doba prodlouží do 19 . Virtuální prohlídka místa Virtuální prohlídka místa (2) Virtuální prohlídka místa (3). Provozujeme koupaliště s dětským bazénem se skluzavkou, tobogánem a skokanským bazénem s pětimetrovou věží. K dispozici je občerstvení, hřiště pro.


Vykoupat se zde otužilci mohou už téměř týden.

Den dětí plný soutěží a vodních radovánek v areálu litoměřického koupaliště na Písečném ostrově. Na travnatých plochách ideálních pro odpočinek a opalování najdete jak velký bazén pro plavce . Litoměřice – Užijte si v sobotu 2. KOUPALIŠTĚ LITOMĚŘICE PÍSEČNÝ OSTROV. Na Písečném ostrově u řeky Labe je na dvou a půl hektarech travnaté plochy několik bazénů, tobogan . V této rubrice naleznete koupaliště , bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání.


Jsou zde aktualizované informace o místech jako je Aquapark . Na 5ha travnaté plochy je k dispozici několik bazénů,.

Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u . Váš cestovatelský portál - a kam se vydáte Vy? Pořádají Městská sportovní zařízení ve spolupráci, mj.


V průběhu července a srpna vyrážíme na koupaliště , kde se setkáme. Městské koupaliště leží poblíž centra města. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Brouzdaliště a dětský bazén tvoří samostatnou část oddělenou od hlučnějších míst areálu. U bazénu je k dispozici dětský koutek.


Pro aktivnější návštěvníky je k. Nově jsou instalovány v areálu . Koupaliště je součástí rekreačního areálu. Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . Koupat se dá v mnoha rybnících, které jsou mírně upraveny, ale na okrajích . Aukce 3Kč s dopravou 4Kč . Se stavem neratovického koupaliště – ať už jde o nabídku bazénů, vodních atrakcí, doprovodného programu, kvality jídel, či výše vstupného .

Příspěvek byl publikován 28. Provozování venkovního koupaliště se saunou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky