pondělí 14. srpna 2017

Pohony bft

Na této stránce se nachází VÝHODNÉ pohony v sadě. Je to seskupení nejžádanějších produktů BFT do kompletního balení. BFT RADIUS B LTA 2Rblikající výstražná lampa pro pohony vrat BFT 230V. MontEgu znamená, že máme zboží opravdu skladem. CHCETE PORADIT S VÝROBOU BRÁNY, VÝBĚREM POHONU NEBO.


Manuály ke stažení pro produkty výrobce Bft.

Bft Mitto-B-RCB - Návod na programování ovladačů. Díky Know-how vyvíjenému přes let a užívání průkopnických materiálů a technologií je pohon bran BFT synonymem absolutní spolehlivosti. Pohony bran, vrat, dveří . Jsou testovány po celou dobu své životnosti, jsou extrémně účinné a . Zajišťujeme záruční tak i pozáruční servis.


Dodáváme pohony přímo od . V pohon pro otočné brány do 400kg a 5m, magnetické koncové spínače. BFT pohon pro křídlové brány do 400kg a 2.

Jeden z nejoblíbenějších pohonů pro posuvné brány. Tento univerzální ovladač se dokáže naučit povely ovladačů s plovoucím kódem od výrobce BFT - MITTO(otevírání garážových vrat, pohony vjezdových bran). BFT Mitto B-RCB-04-Rdiaľkový . Sady a pohony pro posuvné brány BFT. DEIMOS BT A, DEIMOS ULTRA BT A . Dálkový ovladač pohonů garážových vrat a bran BFT, plovoucí kó 4. BFT PHOBOS N BT KIT - Elektromechanický nereverzní pohon do m, × PHOBOS pohon. Tento typ pohonů je samosvorný (má v sobě šroubovici), . Malý dálkový ovládač pro pohony bran a pohony vrat italského výrobce BFT.


Nabízíme pohony bran a pohony vrat od výrobce BFT , Doorhan či Somfy. Naše nabídka zahrnuje pohony pro křídlové brány i nesené posuvné brány. Spolehlivé instalace a montáže vrat, posuvné brány, samonosné brány, křídlové brány, vrata Praha, brány Praha.


Závory i parkovací systém pro soukromé i komerční prostory. Popis: Kvalitní nová značková . To je základní princip, od něhož se odvíjejí všechny pohony BFT , tedy i TIZIANO. Inteligentní systém pro kontrolu pohybu D-Track hlásí mikroprocesoru v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky