pondělí 28. srpna 2017

Teakové terasy

Dřevěné terasy z teakového dřeva, zahradní terasy Teak. Teak jávský je exotickou dřevinou, vhodnou pro výstavbu exotické terasy. Teakové terasové dřevo má vysoký obsah olejnatých látek, které zamezují . Terasy z teaku dodáváme výhradně z teaku barmského ve třídění Select and Better.


Pravý barmský teak má úzké, světle žlutohnědé bělové dřevo . Teakové dřevo bylo známé a používané v jihovýchodní Asii už před více než dvěma tisíci lety.

Teakové nosníky použité v budovách starších než tisíc let v Indii a . Náš teakový nábytek je vyroben z indonéského teaku. Dodavatelem většiny námi nabízeného teakového nábytku je specialista na teakový nábytek společnost . Balení po 4ks (prodej na celá balení, mix různých délek) V kalkulátoru teras do. A když se teakové dřevo ponechá bez ošetření, zůstane terasa bez újmy, . Botanický název: Tectona Grandis. Názvy ve světě: Golden Teak, True Teak, Kyun (Burma), Vietnam, Teck (French), Teca (Spanish) Mai Sak . Bez ošetření teakového dřeva zůstane terasa bez újmy avšak její barva se časem mění ze žlutohnědé na stříbrnošedou.


Dokážeme vyrobit podlahu do vašeho obývacího pokoje nebo venkovní teakovou terasu.

Právě jsme naskladnili interiérové obklady z pravého Teakového dřeva. Ručně opracované obklady s hrubou reliéfní strukturou a 3D efektem, . K objednání teras Teak barmský stačí, když nám pošlete níže vyplněný formulář. TEAKOVÉ dřevo je ceněno pro svou pevnost, trvanlivost a vysokou odolnost vůči.


Využívá se na výrobu nábytku, oken, dveří, venkovních teras a stavbu . Produkty či polotovary které nabízíme: řezivo, krájené dýhy, terasy , plaňky na . Teakové drevo bolo známe a používané v juhovýchodnej Ázii už pred viac ako dvoma tisíckami rokov. Teakový olej a oleje pro údržbu jiných dřevin v různých odstínech a gramážích. Zvláště se doporučují na dřevěné terasy , zahradní nábytek a dřevěné. Běžnou údržbu provádějte alespoň dvakrát ročně jemným kartáčkem nebo houbičkou, nábytek z teaku omývejte vlažnou mýdlovou vodou.


Společnost AU-MEX dodáva záhradné drevené terasy , teak drevo, exteriérové podlahy na terasy a terasové podlahy ze dreva. Neváhejte a navštivte náš e-shop, dřevěná terasa Vám poskytne velmi příjemné prostředí pro. Teakové trámy, které se nacházejí v budovách i tisíce let starých, jsou ve velmi dobrém.


Do Evropy se teakové dřevo začalo dovážet v 19. Terasa teak (Tectona grandis) pôvodom z Brazílie je za polovičnú cenu zo . Lexikon dřevin - charakteristika teaku , použití. Terasové prkna, modřín sibiřský, borovice, exotické prkna na terasy. Terasa Borovice x 1, povrchová úprava OSMO terasový olej 0modřín.


V exteriérech se většinou zaměřujeme na obložení domů, terasy, pergoly, zahradní nábytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky