úterý 15. srpna 2017

Zahrada a les

Nabízíme ověřené a kvalitní díly za férovou . Archiv Zahradní technika ND. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a výdejní hodiny Zahrada a les - značková prodejna, Vodňany II. Pak se v loveckých potřebách nezapomeňte správně vybavit! Při pobytu v přírodě je v prvé řadě rozhodující .

Zahradní a lesní technika se zabývá servisem a prodejem zahradní techniky, elektrického a ručního nářadí. Prodáváme sekačky, pily, sněhové frézy, křovinořezy . Ochota, profesionální přístup, rychlé dodání. Prodejce ví, co prodává a umí poradit. Knap Pavel nakoupil v obchodě Zahrada a les před týdny. Téměř každý z nás chodí rád na procházky do lesa.


Jedinečná kombinace ticha, stínu, vůní a barev je doslova balzám na duši i tělo. Provádíme veškeré zahradnické práce.

Projekční činnost: návrhy a projekty soukromých zahra veřejných prostranství, firemní ploch. K oslovování zákazníků, kteří svou zahradu považují za „živoucí prostor, který je součástí přírody“ a místo dobré pohody, rekreace a zábavy, využívá emocionální. Domů KONTAKT PRODEJNA Zahrada a les Nový Jičín 30. E-shop se spolehlivou zahradní a lesní technikou, kterou máme prověřenou časem a letitými zkušenostmi. Provozujeme prodejnu, servis, půjčovnu a bazar zahradní , lesní a komunální techniky.


Zahrada les (pobočka Vodňany, Budějovická) - Jsme specialisté na prodej zahradní techniky s širokým sortimentem náhradních dílů. Sekcia IBO Predaj - Servis pre Les a Záhradu stále rozširuje svoj sortiment a tým uspokojuje väčší počet zákazníkov vo veľkoobchode i maloobchode. Technika pro les a zahradu. ZAHRADNÍ TECHNIKA Miloslav Hronek. Pozáruční servis provádíme i na jiné značky lesní a zahradní techniky…….


Dále máte možnost u nás zakoupit. Dovoluji na si nabídnout prodej pozemku o celkové výměře 14. Pozemek je veden jako orná půda, ostatní. Rady, tipy, návody krok za krokem pro vaši zahradu , dům, byt, dílnu a hobby.


Rady pro chov domácích zvířat, mazlíčci a péče o ně. CB PROLES - pro les a zahrada.

PREDOS - BB - dom, les záhrada. Kremnička , Banská Bystrica. Pozrite si tiež: Záhradná technika .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky