čtvrtek 24. srpna 2017

Sekání trávníku

Nikdy nepodceňujte sekání trávníku. Jakmile pažit doroste do určité výšky, přímo si říká o zásah sekačky. Budete-li pravidelně trávník sekat na . Sekat lze všechny druhy trav, ale s jinou četností sekání během roku.


Neděláme si legraci, opravdu je nejvyšší čas myslet na sekání trávníku.

Sekáním se zabraňuje trávě . Na konci dubna už se musí mladé výhony seříznout. Trávník sekejte jen když je suchý a vždy jen o max. Při snižování výšky přerostlého trávníku snižujte výšku listů sečí každý druhý . Správné sečení trávníku je důležitá součást péče o trávník. Listopad na trávníku znamená dvě věci udělat a jednu již mít hotovou. Hotové by mělo být zazimování zavlažovacího systému, hadic a zahradních kohoutků.


Sečení trávníku je jeden ze základních postupů v péči o trávník.

Nevhodně posečená plocha zanechá nejen nekvalitní estetický dojem, avšak . Dlouhotrvající deště a chladna vás vyhnaly ze zahrádek. Tráva přerostla, a ke všemu je mokrá. Co s tím, abyste na prázdniny měli hustý a . Zajímá vás, kdy a jak by se měl správně sekat trávník ? A k čemu je dobré mulčování, vertikulace anebo jakou údržbu vyžaduje vaše sekačka?


Nabízíme sekání trávy a zahrad včetně odvozu trávy na území Prahy a Středočeského kraje. Platí zde pravidlo: lépe je sekat častěji a odstraňovat zhruba jednu třetinu porostu. Sekáte si trávník sami, ale ten stále neodpovídá vaším představám?


Možná je načase změnit techniku sečení. Pokud si nejste jistí, jak na to, na následujících . Ceník sekání trávy pro Hradec Králové, Pardubice a okolí. Sekáme levně, rychle a pečlivě! Pro objednání termínu sekání volejte tel.


Jsme prostě lidé, kterým vadí, že se zbytečně seká tráva a poškozuje životní prostředí. Nejsme spojeni s žádným občanským sdružením, . Aby vaše sekačka zvládla dokonale posekat celý trávník , vysbírejte z něj před každým sečením všechny pevné předměty, jako jsou například .

Objednávejte online za nízké ceny, které znáte předem. Zatímco kolem našeho domu se tráva seká třeba i 5x . Dlouhé období sucha přitom nemusí váš trávník nutně zničit. Stačí jen změnit způsob, jakým se o něj budete starat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky