středa 23. srpna 2017

Stavíme altán

Potřebujete na zahradní altán stavební povolení? Proměňte album ve fotoknihu. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku.


Altán je menší ozdobný přístřešek, který je zastřešený a slouží zejména k odpočinku a. Pergola se staví většinou ze čtyř nebo šesti volně stojících sloupů z . Z dřevěných palet zvládnete postavit zahradní altán ve stylu baobab.

Můžete si vybrat stavbu podle typizovaných návrhů ,nebo vyrobíme Altány a Pergoly dle. Průběžně jsme informovali o stavbě altánu a kříže podle návrhu Davida Vávry. Altán a kříž jsme za účasti autora slavnostně požehnali. Plzeň, dřevostavby Dobřany, truhlářství, truhlářství Miroslav Oberdörfer, zahradní domky, altány , pergoly, garážová . Vše je na konzultaci s klientem.


Dokumentace z prvního dne stavby altánu dle návrhu Davida Vávry na farské zahradě v Chrástu. Pergoly a altány jsou ideálnimi stavbami pro odpočinek a chvíle pohody. Pro Lesy ČR jsme postavili altán s názvem Muchova vyhlídka.

Stavíme jen z dlouhodobě prověřeného dřeva. Výroba dřevěných konstrukcí, altánů a pergol v. Ahoj všem, chtěl bych postavit altán cca 5m x 5m s jehlanovou. Zahradní altán osmiúhelník kolotoč.


Velký zahradní altán ukrývá nádherné detaily. Architektonické studio Vandersalm se úspěšně podílelo na realizaci . Ty můžou stavbu romanticky obrůstat, nebo ji lemovat v . Tesařství žako provádí i další stavby ze dřeva - zahradní domky, altány , dřevěné rekonstrukce nebo půdní vestavby. Reference Právě stavíme Altán Praha - Kbely. Zaujala vás tato reference?


Hotovou konstrukci vyplňte mřížovinou z latěk nebo použijte hotové plotové dílce. Střecha pergoly nebývá krytá jako u zahradních altánů , ale tvoří ji hranoly . K posezení v soukromí vaší zahrady poslouží altán nebo pergola. Zúčastnit slavnostního otevření nového altánu se můžete v sobotu 15. Pro tento účel si vedení základní školy nechalo vyprojektovat samostatně stojící zahradní altán.


Projekce se ujala projektová společnost GR8 . Truhlářství Praha – dveře, zahradní altány a jiné truhlářské výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky