čtvrtek 24. srpna 2017

Motokáry frýdek místek

Zveme Vás k návštěvě jediné motokárové haly ve Frýdku - Místku s celoročním provozem. V případě pronájmu celé dráhy je cena včetně jízdného: . Oblíbený areál půjčovny motokár Honzy Bambuška v Místku na Colloloukách. Okruh má 300m, nabízí motokár s motorem Honda . Provoz motokárového areálu.

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. VisitFinformační portál pro místní tak pro turisty mířící do Frýdku - Místku. Už sedm let funguje ve Frýdku - Místku motokárový areál.


V průběhu sezóny na ní proběhly nejedny závody. Motokáry F-M - motodrom venkovní pro motokáry. Nabízíme skvělý adrenalinový zážitek v upravených motokárách na dráze.


Informace o jediné motokárové dráze v kryté hale s celoročním provozem ve Frýdku - Místku. Zajezděte si na motokárách ve Frýdku - Místku za akční cenu 1Kč!

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Dost možná je tam i ten váš. Je pro jízdu ve formuli nějaké váhové a výškové omezení? Můžu se ve Ferrari projet v zimním období? Je potřeba pro absolvování . Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše . Areál kromě mezinárodního motokárového okruhu nabídne také.


Pracoviště: Sms finance, a. Zajímavá místa: muzea, technické památky, . MOTOKÁRY F-M – recenze a ty nejlepší nabídky se slevou na jednom místě. Tenisový Klub Inva Junior. Na motokárách se dá jezdit po celý rok, staèíjen najít nejbližší kart centrum.


Kvalitní asfaltová trať, po které se prohánějí motokáry. Nejezdci mohou usednout k baru s obsluhou a na lavičky v příjemném prostředí. Najděte skvělou zábavu pro vaši akci snadno a rychle.

Srovnejte nabídky, šetřete čas i peníze. This restaurant has received 4. Polska a dálnice do Ostravy, 2km od centra Frýdku - Místku. Frýdek - Místek - terénní motokáry.


Pro ostatní aktivity je v místě čtyřdráhový bowling, motokárová dráha či . Miluju rychlost a vytočený motor, říká studentka od motokár. Kateřina Žůrková úspěšně závodí na motokárách , na tratích dokáže porážet i. Poradíme Vám, kam vyrazit za sportem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky