pondělí 21. srpna 2017

Sekačka s vertikutátorem

Hattrick - Neobyčejně nadaná sekačka. Vertikutátor je stroj svým vzhledem podobný sekačce na trávu. Na hřídeli má však svisle umístěné vertikutační nože, které nařezávají travní drny a zbaví trávník . Máte vybrané filtry: vertikutátor.


Ani by taková varianta nebyla praktická, vozit sebou při sekání mechaniku vertikutátoru. Při výběru vertikutátoru je třeba zohlednit vedle velikosti travnaté.

Provzdušňování, sečení, sběr , mulčování – všestranný zahradní stroj s mnoha funkcemi Obnova a péče o . Sekačky série TRIOY patří svým. K tomu, abychom měli na zahradě vždy překrásný, hustý a zdravě vyhlížející trávník, nestačí jen kvalitní sekačka , správné. Před samotnou vertikutací trávník nejprve upravte sekačkou na výšku až cm. Na menší plochy doporučujeme použití elektrický vertikutátor , pro velké plochy . Zvýší cirkulaci vzduchu, rychlost průsaku vody a živin.


Ocelové nože vertikutátoru přitom pronikají do podloží trávy a důkladně. Vidíte mech nebo staré zbytky po sekání – pak je čas k vertikutaci. Má odnímatelný koš na sběr travního odpadu, který použijete, nechcete-li nechat zbytky .

Gardena Praha - Elektrické rotační sekačky Gardena, Vřetenové sekačky Gardena, Provzdušň. Poohlížíte se po nějakém vertikutátoru , ale nevíte si rady? Je to stroj podobný sekačce , který svůj název získal z anglických slov „vertical cut“, což znamená . Přitom se jedná o nepostradatelného pomocníka při péči o . Vše skladem , dobré ceny a rychlá doprava. Pro čistý, hustý a zelený trávník - vertikutátor , vertikulátor nebo i provzdušňovač trávníků. Typově stejné stroje, mnoho názvů :-).


Stiga, tradiční výrobce zahradní . Může se používat k vertikutaci , provzdušňování a . Vertikutaci provádíme vertikutátorem , což je stroj, velikosti sekačky na trávu. Tento vertikutátor , čili provzdušňovač, má zespodu ukryt válec s noži. Zatímco sekačka má nože na hřídeli umístěny vodorovně, . Při vertikutaci postupujte stejně jako při sekání trávy sekačkou. U hodně zanedbaných trávníků můžete vertikutovat dvakrát: nejprve podélně po . Podívejte se proč vertikutovat a jakým způsobem správně vertikutaci Vašeho trávníku provádět.


Zcela nová řada výkonných elektrických vertikutátorů kombinuje nízkou hmotnost s vysokou užitnou hodnotou. Jsou ideálním řešením pro malé a středně velké .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky