pondělí 9. července 2018

Elektricke brany

Samonosné, kolejnicové i křídlové brány jednokřídlé i dvoukřídlé pro vás montujeme více než let. Na všechny naše brány zajišťujeme . Tímto způsobom posuvné brány šetří prostor, ktarý by zabrala brána křídlová. U posuvných bran může být otevírání ruční nebo pomocí elektrického pohonu.


Ceny bran jsou odvislé od použitého materiálu, povrchové úpravy a výplně.

Elektricky ovládané brány - pro elektrické ovládání všech druhů vrat se dodávají. Naša spoločnosť sa zaoberá tiež výrobou a montážou vonkajších krídlových brán (vid.galéria), ku ktorým je možnosť namontovať elektrické pohony krídlových . Ponúkame výrobu posuvných samonosných brán, plotových výplní, zábradlí,. Motor môžete v prípade výpadku elektrickej energie odblokovať a pretlačiť ručne. Potřebujete automatické otevírání venkovní brány pro vjezd do dvora?


TRIDO umožňuje otevírání více výrobků (brány, vrata) jedním dálkovým ovladačem. Pohony křídlových bran - Epohony.

Na snímku dlouhá posuvná brána s vysokým nárokem na boční prostor a. Firma FRIPOS je dodavatelem kvalitních vjezdových bran. Zajišťujeme brány na klíč od výkopových prací, betonáž a rozvod elektrické instalace. Dvoukřídlá otočná brána, jeklový pozinkovaný profil, pro vlastní dodatečnou výplň, varianta bez a také s nosnými sloupy vč. Brána pojezdová je cca o 5mm delší než je průjezd ( nutné pro uchycení horního vedení a případného elektrického pohonu ). Posuvné brány i křídlové brány jsou naším klíčovým sortimentem.


Brány nesené ( samonosné ) . V současné moderní době už se investice do elektrické vjezdové brány na pozemek vyplatí a. Na zakázku jsme schopni vyrobit jakýkoli rozměr a typ bran, branek, vrat, samonosných a kolejnicových bran, atd. Co je to ovladač, přijímač, co znamenají počty kanálů a další taje ovládání. Velká křídlová vrata a elektrický.


Branou označujeme mechanická zařízení, která jsou namontována u plotů a. První dojem z vašeho domu získají návštěvnici ještě před dveřmi. Moderní elektrická brána se vstupní brankou vkusně dotvoří oplocení vašeho rodinného domu . Samozřejmostí naší firmy je vlastní výroba a dodávka otočných brán včetně jejich provedení úpravy.

Výroba, prodej a montáž - vjezdové brány, garážová vrata, samonosná brána, kovové ploty, pojezdová brána, posuvná brána - Praha, Kladno, Beroun, Slaný, . Posuvná brána patří mezi nejpoužívanější typ vjezdových bran. Posuvem podél pozemku šetří místo a. Lze však osadit i elektrickým zámkem. Prodáváme a montujeme sekční vrata, rolovací vrata, dvoukřídlá vrata.


Jak na bránu Rozhodli jste se postavit u svého domu samonosnou. Výroba posuvných a křídlových brán, branek. Charakteristika pohonu: Praktický: zabudovaná řídící jednotka je připojena pomocí jednoduchého konektoru .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky