čtvrtek 5. července 2018

Odpuzovač na kuny

Odpuzovač a plašič kun, odpuzovač kun do auta, kuna v autě, sprej proti kunám, plašička na kuny , odpuzovač myší. Jak na kuny - plašič odpuzovač kun, . Obchodní název odpuzovače : Deramax-Profi Cílová skupina škůdců: Kuny , hlodavci. Automatická změna kmitočtu i . Dodáváme sprej proti kunám a elektronické ultrazvukové odpuzovače kun.


Postřik na kuny do auta i do objektu.

Do míst, odkud chcete kunu vystrnadit, umístěte odpuzovač hlodavců (někdy nazývaný odpuzovač hlodavců a kun). Ultrazvukové odpuzovače kun do auta. Přístroj využívá vysoké citlivosti sluchu výše . Sprej na kuny tohoto škůdce dokonale odpudí a Váš motor v autě bude bezstarostně chrochtat blahem. Sprej proti kunám, odpuzovače a plašiče kun. Elektronický Myšoplaš odpuzovač hlodavců na myši, kuny.


Bateriový odpuzovač myší, kun Myšoplaš a hlodavců DOPRAVA od 54Kč - objednejte a vyzvedněte v . Nejlepší řešení na kunu na půdě. Profesionální přístroj s 3D prostorovým vyzařováním ultrazvuku.

Velmi zajímavý, jednoduchý a přitom účinný způsob doporučuje Roman Zajíček z Agentury ochrany přírody a krajiny ČR. Na místa, kam kuna obvykle vstupuje, . Kuny skalní se často zabydlují na půdách domů nebo chat. Mám objednané plašiče od Limburského (výrobce nevím) na kuny , také za těžký peníz,. Chraňte své auto díky agresivním ultrazvukovým tónům.


Kuny je vnímají jako nanejvýš nepříjemné a všemožně se jim vyhýbají. Kouzlo Přírody Odpuzovač kun je přírodní repelnt na odpuzování kun z motorů aut a půdních prostor. Vhodný přípravek na problém - jak se zbavit kuny z půdy.


Odpuzovače kun a hlodavců DÍL VYROBENÝ V EU COMPASS Ka další. Nejúčinnější ochrana proti kunám. Odpuzovač na kuny působí tak intenzivně a rychle, že postačí až stříknutí na dané místo! Podobně jako na hlodavce, i na plašení kun lze využít odpuzovače hlodavců ( některé jsou určeny přímo na hlodavce i kuny ). Popis a použití: Bros - tekutý odpuzovač je přípravek k hubení krtků v areálech letišť, pozemních.


Odežeňte krtky, ptáky a hlodavce ničící Vaši úrodu. Odpuzovač STOP ANTI MARDER na kuny Závěsný aromatický kotouček chrání prostor proti kunám Odp. DERAMAX AUTO Odpuzovač kun do auta - včetně alkalické baterie Duracell 9V - životnost baterie až měsíců.


Ekologický institut Veronica radí nechat prostor „označkovat“ psem. Kuny také zaplaší světelný odpuzovač v podobě halogenového světla s .

Závěsný pachový odpuzovač na kuny : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prosím o radu ,jak se zbavit -vyhnat ,zatím z neobývané půdy Kunu (lasičku).


Nechci ji trávit ,jen se jí zbavit. Kategorie: Hlodavci a kuny. Dodací lhůta: ks ihned k odběru - expedujeme do hodin. Odpuzovač kun, plašič kun je zařízení, které efektivně vypuzuje kunu z půd a střešního prostoru.


Trvalé řešení s rychlým účinkem vypuzení kuny. Používá se na ploty, dveře, místa kudy kuny pronikají do objektu, na. Slouží k ekologickému řešení problému s hlodavci ( kuny , tchoři, lasičky atd).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky