čtvrtek 12. července 2018

Hadice x hose

Při napuštění se prodlouží téměř až na trojnásobek délky. Specifikace:- rozměry hadice : 10m, po. X - HOSE SMRŠŤOVACÍ HADICE 10M . Flexibilní zahradní hadice 30m a stříkací pistole ( X HOSE MAGIC HOSE ). Odlišuje se od všech ostatních hadic.

Při vypnutí vody se zase stáhne zpět. Zajímal by mě Váš názor na tuto firmu co se týče koupě natahovací hadice Hose. Zahradní hadice x - hose se po naplnění vodou automaticky prodlouží téměř na trojnásobek své délky. Hadice se díky jedinečnému tvaru nikdy nezkroutí ani . Zároveň ale nechcete hadici , která bude ležet v koutě a budete o ni denně zakopávat?


Pokud se kolem vaší zahrady poflakuje nějaký ha tahle hadice mu teprve ukáže! Nad jejími schopnostmi se . X Hose , která doslova roste s.

Automaticky se prodlouží téměř na trojnásobek své délky. Představujeme zahradní hadici Xhose, která se díky revoluční konstrukci ideálně hodí jak pro zalévání na zahradě, tak při mytí auta, oken nebo podlahy. Usnadněte si práci na zahradě praktickou, svinovací hadicí. Smrštovací hadice na vodu MAGIC HOSE m, barva zelená.


Neuvěřitelně praktická, roztažitelná i elastická zahradní hadice , VČETNĚ ROZSTŘIKOVAČE. Nová, revoluční, smršťovací hadice MAGIC HOSE je skvělým pomocníkem při každodenní práci, např. VYPNUTÍ A ZAPNUTÍ POSTŘIKOVAČE JE PŘÍMO NA HADICI.


Hadice , která roste - pro efektivní zavlažování Vaší zahrady! Při puštění vody se tato hadice automaticky rozvine až na. Revoluční zahradní hadice se pyšní inovativním designem, . Zapomeňte na těžké hadice , jejich nekonečné zalamování během používání a na následné stáčení.


Myslím si, že hadice od výrobce Novaline s dvojitou stěnou Novaservis Cobra a hadice Flexi X profi s kovovými koncovkami jsou jiné, než . Už Vás nebaví tahat se s těžkými hadicemi, které se neustále zamotávají? Slevy, akce a akční nabídky Smršťovací hadice. Sledujeme slevové servery. Praktická novinka pre všetkých záhradkárov a domácich kutilov, ktorích už nebaví neustále namotávanie a otravné ohýbanie záhradnej hadice.


SPOJOVACÍ MEZIKUS PRO ZAHRADNÍ HADICE.

Pomocí tohoto mezikusu můžete zahradní hadice libovolně spojovat a tím prodloužit jejich délku. Elastická hadice je zpracována z velmi kvalitních materiálů. Kvalitní flexibilní zahradní hadice. Vámi prohlíží dalších zákazníků. Hadice na vodu je nejrozšířenější zahradní technikou, díky které je práce na zahradě mnohem jednodušší.


Diskuze k produktu Happy Green Natahovací hadice m Smršťovací. Expandable Hose má vše, co klasická zahradní hadice postrádá. Je neuvěřitelně lehká (např.: 15m délky váží jen kolem 5kg) a nezamotává se.


Roztažitelná hadice Xhose - Lehká, skladná a nezamotatelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky