pondělí 30. července 2018

Masáže podolí

US – Plavecký stadion Podolí Praha Podolská 74. Provozní doba je pondělí – pátek 7:– 16:30. Provozujeme masáže klasické i exotické, Kinesio tape a rehabilitační cvičení. Senzitivní diplomovaná masérka a reflexni terapeutka se specializací na odblokování krční páteře Vás zve do svého masážního salonu.


Na přání je možné provést i částečné masáže , např.

Využijte náš katalog masážních salónů Praha - Podolí a vyberte si tu nejlepší masáž. V integrovaném domě s chráněnými byty Podolí 12 poskytujeme služby: - pedikura - paní Alena Vrbová - telefon . Tato exotická masáž pochází z východní Asie, kde patří mezi tradiční, a již mnoho staletí aplikované, relaxační a regenerační. Vyberte si dárkový poukaz do sauny, na masáž nebo do naší privátní sauny s vířivkou.


Pankrác, Pražského povstání nebo Žlutých lázní a Bazénu Podolí. Chodím na masáže už pravidelnê a znovu se objednám. Skvělé nové masážní studio v Podolí , velmi pěkné a příjemné designové prostory , rázná, ale.

Hodnocená nabídka: Uvolňující thajské masáže celého těla. Provádím masáže lávovými kameny, ayurvédskou olejovou a indickou antistresovou. S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny. Masírujeme tejpujeme a mnohem více.


Užijte si svůj volný čas, dopřejte tělu oddech a odpočinek a přijďte na masáž. Nabízím různé druhy masáž v soukromém prostředí. Studio Silueta nabízí komplexní nabídku služeb v oblasti pánského a dámského kadeřnictví, solária, masáží , manikúry a pedikúry.


Masáž lávovými kameny je velice. KR studio je luxusní klimatizovaný kosmetický salon, který používá francouzskou kosmetiku Darphin, nehtovou kosmetiku Jessica, cukrovou pastu Pandhy´s a . Tawan vám přináší thajské masáže a další masáže na nejvyšší úrovni. Vychutnejte si umění thajských masérek v jednom z mnoha luxusních center v zajímavých . Katalog masérů v celé ČR, masážní procedury, informace o masážích a masážních salonech. V případě předchozí léčby, nebo vyšetření (RTG, CT, MRI) je vhodné donést dokumentaci k nahlédnutí.


Po dohodě lze provést terapii, masáž i poradenství mimo . Prohlédněte si salóny krásy v lokalitě Praha Podolí. Tawan thajské masáže Rezidence Vyšehrad - TOP salón.

Relaxace, úleva od bolestí, vylepšení, duševní pohoda a mnoho dalšího pozitivního přináší masáže. Projděte si kompletní seznam našich nejlepší masážní terapeuti Podolí i okolí hodnoceno od komunity StarOfService z Brno-venkov - Jihomoravský kraj. Provozování regeneračního a rekondičního centra s možností využití sauny, masáží , solária,. Aloe masáže - zdraví, krása a relaxace. Uvolňující masáže v délce minut v Praze: až masáží , výběr z druhů nebo čokoládové masáže.


Ohodnoťte také Vy masážní salóny a pomozte tak hledat i ostatním. Pedikúra, manikúra pro seniory Prahy 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky